Annonce

Bananpandekager med hytteost og havregryn

** Du kan få leveret ingredienserne fra denne opskrift, direkte til din hoveddør **

Denne her opskrift på bananpandekager med hytteost og havregryn er nok min absolut yndlings opskrift, når det kommer til bananpandekager. Jeg kan da også rigtig godt lide den klassiske variant, men denne her version er med revet citronskal og blå birkes og det er en fuldstændig fantastisk kombination sammen med det søde fra bananen.

Hvis du skal holde en morgenmad for veninderne eller brunch, så er de her pandekager virkelig et hit. Det er slet ikke til at forstå, at de ikke indeholder raffineret sukker. Jeg har lavet dem flere gange. og de bliver altid rost. Iøvrigt har jeg en kategori herinde, som er dedikeret til brunch ideer, så dem kan du tjekke ud her.

Bananpandekager med hytteost og havregryn

Bananpandekager uden sukker

Disse bananpandekager med hytteost og havregryn er helt uden raffineret sukker. De bliver sødet med banan, så hvis du har en banan, som er ved at være overmoden, så vil den være helt perfekt til disse bananpandekager.

De smager godt både kolde og varme, så du kan sagtens lave en dobbelt portion og gemme nogle til dagen efter. Hvis de ikke bliver spist, så kan du også fryse dem, og så varme dem i ovnen, når du skal bruge dem.

Bananpandekager med hytteost og havregryn
Bananpandekager med hytteost og havregryn

Bananpandekager med hytteost, citron og blå birkes

Disse bananpandekager skiller sig ud fra mange andre bananpandekageopskrifter, da de også indeholder hytteost. Hytteost er et friskmælksprodukt, som har en meget mild smag og et højt indhold af protein. Det er med til at gøre pandekagerne mere svampede i konsistensen. Du kan læse mere om hytteost her, hvis du har lyst.

Er du ikke fan, så kan pandekagerne også laves uden hytteost. Så kan du evt. putte et ekstra æg i.

Bananpandekager med hytteost og havregryn

Opskrift på bananpandekager med hytteost og havregryn

Reklamelinks er markeret med*

Bananpandekager med hytteost og havregryn
5 fra 1 stemme

Bananpandekager med hytteost og havregryn

Disse bananpandekager med hytteost og havregryn smager meget mere syndigt end de er. De er uden raffineret sukker og har et højt proteinindhold.
Antal: 5 stk

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter

Ingredienser 

  • 1 banan
  • 2 spsk hytteost
  • 2 æg
  • 1 knivspids salt
  • 2 dl havregryn
  • ½ øko citron, skallen
  • 1 stk bagepulver
  • 2 tsk blå birkes
  • Kokosolie til at stege i (alternativt kan man også stege i smør eller en smagsneutral olie)

Læg alle varer i kurv på Nemlig

    Tilberedelse

    • Put bananen, hytteost, æg, salt og havregryn i en food processor eller blend med en stavblender.
      1 banan,2 spsk hytteost,2 æg,2 dl havregryn,1 knivspids salt
    • Tilsæt revet citronskal, bagepulver og birkes og rør rundt.
      1 stk bagepulver,1/2 øko citron, skallen,2 tsk blå birkes
    • Steg pandekagerne i kokosolie i et par minutter på hver side eller til de er helt gennemstegte. Jeg bruger ca 1- 1 1/2 spsk dej pr. pandekage.
      Kokosolie til at stege i
    Kunne du lide opskriften?

    (Klik på stjernerne for at bedømme)

    5 fra 1 stemme
    Pin Del Print
    Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery
    Bananpandekager med hytteost og havregryn

    Opskrifter på sunde pandekager

    Jeg er vild med pandekager og heldigvis er det ingen sag at lave sundere variationer. Altså, misforstå mig ikke, jeg ELSKER helt klassiske pandekager. Men er du på jagt efter pandekager uden raffineret sukker, så er her tre opskrifter, som jeg kan anbefale 🙂

    🍲🍽️

    Sammensæt din egen vegetariske madplan

    Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

    Del med nogen du holder af
    Katharina Kjeldgaard
    Katharina Kjeldgaard

    Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

    Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

    Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

    Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

    Abonner
    Giv besked om
    Opskriftsvurdering




    Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

    0 Kommentarer
    Inline Feedbacks
    View all comments