6. april 2014

Verdens bedste bananpandekager

Verdens bedste bananpandekager

Opskrift på verdens bedste bananpandekager

Ja, det er jo noget af et statement… Men jeg jeg har efterhånden smagt rigtig, rigtig mange forskellige versioner af bananpandekager og de her er altså ultimativt de bedste af slagsen. De er meget nemme at lave og indeholder de klassiske ingredienser, men hemmeligheden er bagepulver. Det gør, at de hæver lidt op og bliver dejligt luftige alá amerikanske pandekager.

Jeg spiser dem ofte til morgenmad i weekenden eller laver en portion om aftenen, som jeg kan have med til lange dage på uni.

Tjek også min opskrift på bananpandekager med hytteost, citron og blå birkes.

Verdens bedste bananpandekager

Verdens bedste bananpandekager

Verdens bedste bananpandekager. De er meget nemme at lave og indeholder de klassiske ingredienser, men hemmeligheden er bagepulver. Det gør, at de hæver lidt op og bliver dejligt luftige alá amerikanske pandekager.
5 fra 1 stemme
Antal: 7 stk
Forberedelse7 min
Tilberedelse3 min
I alt10 min

Ingredienser

  • 3 små eller 2 store bananer
  • 2 æg
  • 1 dl. havregryn
  • 1 knivspids salt
  • 1 tsk. bagepulver

Tilberedelse

  • Bananerne moses med en gaffel og æg, havregryn og salt tilsættes. Til sidst tilsættes bagepulver og blandingen piskes sammen med en gaffel, så den bliver luftig. Pandekagerne steges i kokosolie i ca. 3 minutter på hver side. Jeg serverede mine med æble til, men de smager også rigtig godt med en klat skyr til eller smurt med nutella. Mums!

Enjoy 🙂

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments