Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!
Jeg har spist sunde bananpandekager i mange, mange år efterhånden. Også længe før jeg fik børn og jeg boede alene. Hvis jeg laver dem nu, så skal jeg lave rigtig mange, hvis jeg selv vil have nogle også 😉 Sidst jeg lavede en portion efter denne opskrift, spiste min datter på 3 år seks stk i rap. De består hovedsageligt af banan, havregryn og æg, så de udgør jo heldigvis et ganske fornuftigt mellemmåltid.
Bananpandekager er ultra nemme at lave, og så er de oplagte, hvis du har nogle bananer på lager, som er ved at blive for gamle. De må gerne være lidt overmodne, da det er bananerne, der bidrager til sødmen i denne opskrift.
De smager både godt lune fra panden, men også kolde. Derfor er de også rigtig gode til madpakken. Man kan evt. smøre et lag peanutbutter i mellem og klappe dem sammen, som en slags mini-sandwich.
Reklamelinks er markeret med*
4,75 fra 8 stemmer
Sunde bananpandekager med havregryn
Sunde bananpandekager uden mel og tilsat sukker. De smager godt både varme og kolde og udgør et super mellemmåltid. Også egnede til små børn.
Put alt i en food processer bordset fra bagepulveret. Blend til dejen bliver flydende.
2 store bananer,2 æg,2 dl havregryn,1 knivspids salt,½ tsk kanel
Si så bagepulver i og rør rundt.
1 tsk bagepulver
Pandekagerne steges i kokosolie eller smagsneutral olie i ca. 3 minutter på hver side. Jeg bruger ca. 1/2 dl pr. pandekage.
Noter
Har du ikke en food processor kan du også sagtens mose bananerne med en gaffel og så bare blande alle ingredienserne i en skål og så mose det hele rundt med en hånd. Konsistensen bliver mere chunky og grov, men det har helt sikkert også sin charme.
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery
Topping til sunde bananpandekager med havregryn
Man kan sagtens bare spise bananpandekagerne som de er, men man kan også pynte og drysse med alt muligt lækker, som gør dem ekstra luksuriøse. Her har jeg drysset med blåbær, en klat græsk yoghurt og flydende honning. Det er virkelig en lækker kombination, som kan anbefales. Men ellers så kan man eksempelvis toppe med:
– Diverse bær og frugter – Sirupper – hakket chokolade – Skyr med vanilje
🍲🍽️
Sammensæt din egen vegetariske madplan
Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!
Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.
Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.
Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.
Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.