Annonce

Risnudler med kylling og cashewnødder

Risnudler med kylling

Hvis du er ligesom jeg, så har du også den der ene ret fra den lokale thai biks, som du bestiller igen og igen. Fordi, when it works! Eller jeg har egentligt to retter, som jeg skifter imellem. Den ene ret er den med ris, grønsager, kylling, østerssovs og cashewnødder og den anden er den med brede risnudler vendt i æg med kylling, grønsager, østerssovs og grønsager. I kender dem sikkert 😀

Men thai take away kan være en dyr affære. Især når man craver det flere gange om ugen! Så nu har jeg sat mig for at blive bedre til selv at lave thai mad. Retten her med risnudler har jeg efterhånden lavet en del gange, og nu synes jeg den sidder lige i skabet 🙂 Det er måske lidt svært at se på billederne, men nudlerne er svøbet ind i den dejligste sovs af blandt andet østerssovs og soya.

Brede risnudler

Hvis du gerne vil have den der ægte take-away følelse, så er mit tip af gå efter de brede risnudler. Jo bredere desto bedre. De kan findes i udvalgte supermarkeder, men eller i thai supermarkeder eller grønthandlere. Så kan du også købe nogle sjove thai snacks til retten. En kold thai øl er heller ikke dårligt. Jeg synes ofte udvalget af nudler i supermarkederne er ret tarvelige. Øv øv.

Risnudler

Perfekt tilbehør til risnudler

Vild med thai mad? Så tjek også disse opskrifter:

Fried rice quinoa >>>

Thai salat med quinoa og spidskål >>>

Sunde thaideller lavet på kylling >>>

Risnudler med kylling og cashewnødder 1

Risnudler med kylling og cashewnødder

Denne opskrift på risnudler med kylling og cashewnødder er super smagfuld og nem at lave.
5 fra 2 stemmer
Antal: 4 portioner

Ingredienser

 • 200 g. risnudler
 • 3 spsk. solsikkeolie
 • 3 fed hvidløg
 • 3 cm frisk ingefær
 • 450 g. kylling
 • 4 spsk. soya
 • 4 spsk. østerssovs
 • 2 spsk. sukker
 • Saften fra 1 lime
 • 1 broccoli
 • 250 g svampe
 • 4 æg

Tilberedelse

 • Læg risnudlerne i blød i en skål med koldt vand.
 • Varm solsikkeolien i en wok og tilsæt hakket hvidløg og ingefær og svits kort.
 • Tilsæt små kyllingetern og rør godt rundt.
 • Imens blandes sovsen: Bland soya, østerssovs, sukker og limesaft i en lille skål.
 • Når kyllingen er gennemstegt, men ikke brunet tilsættes broccoli skåret i små stykker og svampe.
 • Steg til svampene er færdige. Broccolien må stadig gerne have lidt bid.
 • Nu er det tid til at koge nudlerne i ca. 2 min. Det er næsten igen tid, men da de har ligget i blød, så bliver de hurtigt færdige.
 • Pisk æggene i en skål. Gør plads i den ene side af wokken og hæld æggemassen i. Rør rundt så det bliver til røræg. Rær derefter det hele rundt så æg og kylling bliver bladet.
 • Bland nu sovs og nudler i retten og rør godt rundt. Steg i ca. 2 min og så er retten klar.
 • Drys med ristede cashewnødder.

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments