21. juni 2015

Opskrift: Glutenfri quinoa pizza

11333653_1607642472840546_1245479048_n_zps0rnacad1.jpg
 photo 11333653_1607642472840546_1245479048_n_zps0rnacad1.jpg
 photo 11376000_1630874573815104_2004371607_n_zpsbztnta0h.jpg
 photo 11352385_633416913461688_1050655418_n_zpsgwqfge8y.jpg

Tømmermænd eller ej, så er denne her pizza et hit. Den er nem at lave, virkelig. Den smager godt, og så er den sund! Bunden består af quinoa og æg, så den er proteinrig og mætter godt. Den er også super at have med i madpakken. Er I solgt? 😉

Det skal du bruge (1 pizza): 
2 dl. quinoa
2 æg
2 spsk. loppefrøskaller
Salt

Forslag til topping: skinke, revet ost, tomater, olivenolie, frisk basilikum og pesto. 

Sådan gør du: 
1. Kog quinoaen efter anvisninger på pakken og hæld dem derefter over i en si. Pres vandet godt ud med en ske.
2. Lad quinoan køle lidt af og tilsæt så de to æg, loppefrøskaller og salt efter smag.
3. Hæld blandingen ud på en bageplade beklædt med bagepapir og brug en ske/kniv til at fordele den, så den bliver ca. 0,5 cm tyk.
4. Bag bunden ved ca. 200 grader i ca. 15-20 min.
5. Tag den derefter ud af ovnen og put fyld på efter ønske. Bag den til den er færdig.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments