21. juni 2015

Glutenfri pizza med quinoa

Glutenfri pizza med quinoa
Glutenfri pizza med quinoa
Glutenfri pizza med quinoa

Glutenfri pizza med quinoa: Sund, lækker og nem

Tømmermænd eller ej, så er denne her Glutenfri pizza med quinoa et hit. Den er nem at lave, virkelig. Den smager godt, og så er den sund! Bunden består af quinoa og æg, så den er proteinrig og mætter godt. Den er også super at have med i madpakken. Er I solgt? 😉

11333653_1607642472840546_1245479048_n_zps0rnacad1.jpg

Glutenfri pizza med quinoa

Har du et tvivlsomt forhold til gluten? Så er denne glutenfri pizza med quinoa perfekt for dig. Lækker, nem og sund pizza.
5 fra 1 stemme
Antal: 1 pizza

Ingredienser

  • 2 dl. quinoa
  • 2 æg
  • 2 spsk. loppefrøskaller
  • Salt

Forslag til topping:

  • skinke
  • revet ost
  • tomater
  • olivenolie
  • frisk basilikum og pesto.

Tilberedelse

  • Kog quinoaen efter anvisninger på pakken og hæld dem derefter over i en si. Pres vandet godt ud med en ske.
  • Lad quinoan køle lidt af og tilsæt så de to æg, loppefrøskaller og salt efter smag.
  • Hæld blandingen ud på en bageplade beklædt med bagepapir og brug en ske/kniv til at fordele den, så den bliver ca. 0,5 cm tyk.
  • Bag bunden ved ca. 200 grader i ca. 15-20 min.
  • Tag den derefter ud af ovnen og put fyld på efter ønske. Bag den til den er færdig.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments