Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!
Her er opskriften på en super nem og lækker aftensmad. Fyldte squash med krydret kødsovs bagt i ovnen med revet mozzarella. Sådan lidt pizza agtigt faktisk. What’s not to like?
Man kan også sagtens lave en vegetarisk version, hvor man fylder de udhulede squash med bønne eller linsefyld. En portion dahl fra dagen før kunne være super lækkert i 🙂
Fyldte squash – squash med kødsovs
Min kødsovs er rimelig traditionel og med mexi smag, men du kan sagtens putte diverse grønsager i og dermed skrue endnu mere op for sundhedsfaktoren.
Obs: Der er en del kødsovs tilovers, men man kan jo enten lave endnu flere squashbåde end jeg har gjort eller man kan fryse resten ned til en anden god gang.
Reklamelinks er markeret med*
5 fra 1 stemme
Fyldte squash
Fyldte squash med en krydret kødsovs og revet mozzarella.
Antal: 3personer
(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)
Forb. tid 20 minuttermin
Tilb. tid 30 minuttermin
Samlet tid 40 minuttermin
(Undgå sort skærm)
Ingredienser
3squash
1løg
2fedhvidløg
500ghakket oksekød
1posetex-mex krydderi
1dåsetomatpure
1dåsehakkede tomater
1dåsemajs(en lille dåse)
2håndfulderevet mozarella
Salt og peber
Tilberedelse
Halver de tre squash og udhul dem med en ske. Jeg brugte sådan en smart en til at lave små melonkugler med. Gem det du skraber ud. Pensl med olivenolie. Bag de udhulede squash ved 200 grader (varmluft). i ca. 15 min.
Nu skal kødsovsen laves. Hak løg og hvidløg og steg i en stor gryde i lidt olivenolie. Tilsæt det hakkede oksekød.
Når kødet er brunet tilsættes det overskydende squash, tex-mex, tomat pure, hakkede tomater og majs. Lad kødsovsen simre i 10 minutters tid og smag til med salt og peber.
Fyld squash med kødsovs (ca. 3 spsk i hver) og drys med mozzarella
Der er en del kødsovs tilbage, som man kan gemme til næste dag eller fryse ned.
Drys med revet mozzarella
Sæt tilbage i ovnen og bag i yderligere ca 15 min.
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery
🍲🍽️
Sammensæt din egen vegetariske madplan
Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!
Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.
Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.
Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.
Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.