Quantcast
18. november 2014

Copycat: Salat alá Fredcos Deli

 photo salat_zpsbd3b8588.jpg

I sidste uge spiste jeg frokost på Fredcos Deli i Grønnegade, hvor jeg fik mig et ordenligt skud vitaminer og en lang venindesnak. Det er en lille og hyggelig biks, hvor man godt kan være heldig at få en plads, men ellers er det nok mere et to go sted.

Vi fik begge en salat, som vi selv fik lov til at sammensætte. Det var en ren farvefest og så lige så fint ud, som det smagte. Jeg har prøvet at lave min egen fortolkning af den salatsammensætning, som jeg valgte (den nederst til venstre). Der skulle også have været agurk, edamamebønner og honningristede solsikkekerner i, men der var simpelthen ikke mere plads i skålen.

Den blev lavet lidt på gefühl, men jeg har forsøgt at skrive ca. mål på ingredienslisten. Det er en ren smagsfest, der går lige i energilageret, så hvis du er blevet trist og træt i det grå novembervejr, så gør lige dig selv den tjeneste at prøve denne her salat 🙂

Perfekt salat til venindehygge

Næste gang jeg får veninder til middag, har jeg tænkt mig at sætte en masse små skåle på bordet, så de selv kan bygge deres salat alá Fredcos Deli. Det tror jeg virkelig kunne være hyggeligt 😀

Reklamelinks er markeret med*
Copycat: Salat alá Fredcos Deli 1

Copycat: Salat alá Fredcos Deli

Smagfuld og farverig salat. Denne lækre sag er sammensat af en masse grøntsager og er fuld af vitaminer.
5 fra 1 stemme
Forberedelse10 min
Tilberedelse10 min
I alt20 min

Ingredienser

 • 0,5 pose Fuldkorns pasta penne
 • 3 spsk Grøn pesto
 • 1 pakke kyllingefileter
 • 1/2 Broccoli
 • 1 dåse Kikærter fra dåse
 • 1/2 bakke Cherry tomater
 • 2 stk Gulerødder
 • 2 dl Grønne bønner
 • 1/2 glas Kalamata oliven
 • Feta
 • Creme fraiche
 • Hvidløg
 • Salt & peber

Tilberedelse

 • Kog pastaen og bland derefter pesto i.
 • Steg kylningen på en pande og skær den derefter i små tern. Husk salt og peber.
 • Broccoli skæres i mindre stykker og koges et par minutter. Det skal stadig være mørt.
 • Gulerødder rives på den grove side af rivejernet.
 • Bønnerne optøes i kogende vand.
 • Bland alle ingredienser i en stor skål og rør godt rundt.
 • Creme fraiche, hvidløg, salt og peber blandes og smages til. Bagefter kan man fordele den over salaten i små klatter eller man kan servere den i en skål ved siden af.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments