Bønnesalat med sennepsdressing

bønnesalat med sennepsdressing
bønnesalat med sennepsdressing
bønnesalat med sennepsdressing

Grønne crunchy bønner vendt med bacon, salatost og sennepsdressing. Denne her ’salat’ er seriøst lækker!

Jeg ved ikke med dig, men jeg har altid haft det lidt svært friske grønne bønner. Hvad stiller man egentligt op med dem?

Brug friske grønne bønner til denne bønnesalat med sennepsdressing

Bønner på frost er nemme nok. Dem bruger man selvfølgelig til bønnefritter (Og hvis man er mig, så spiser man dem flere gange om ugen).

Men de friske, dem har jeg altid bare kogt… Og ja, så har jeg egentligt ikke lavet så meget sjovt med dem, så derfor ryger de sjældent ned i indkøbskurven.

MEN nu har jeg fundet frem til en salat på bønnesalat med sennepsdressing, der smager crazy godt! Og så har jeg læst mig ferm til, at tricket er ikke at koge dem, men at stege dem på en pande i noget vand i kort tid. På den måde bliver de ikke så bløde og vandede, men derimod friske og sprøde. And it works!


Reklamelinks er markeret med*

Bønnesalat med sennepsdressing 1
5 fra 2 stemmer

Bønnesalat med sennepsdressing

Har du, ligesom jeg, svært ved at finde på lækre opskrifter med friske grønne bønner? Denne opskrift på bønnesalat med sennepsdressing er et super bud og så er den lækker og nem at lave!

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter

Ingredienser 

  • 125 g. bacontern
  • 2 fed hvidløg
  • 500 g. grønne bønner
  • 3 spsk. olivenolie
  • ½ citron
  • 2 tsk. grov sennep
  • En god chunk salatost
  • Salt & peber

Læg alle varer i kurv på Nemlig

Tilberedelse

  • Steg baconet på en stor pande, så det bliver sprødt og gem det til senere. Imens det steger hakkes hvidløg fint.
  • Steg hvidløg på den samme pande. Vask de grønne bønner og skær enderne af. Skær dem i mindre stykker og smid dem på panden.
  • Rør rundt og tilsæt 2 dl. vand og lad det simre i ca. 10 min.
  • Mens det står og hygger kan du begynde på dressingen. Bland olivenolie, citronsaft, sennep og salt og peber i en skål og smag til.
  • Hæld det overskydende vand fra bønnerne og lad dem køle af. Tilsæt salatost, bacon og dressingen og rør rundt.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 2 stemmer
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery
Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

5 from 2 votes (2 ratings without comment)
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments