13. juli 2018

Bønnepasta med broccoli og soltørrede tomater

Så blev det fredag 😀 Skal du noget rart? Viona og jeg er så klar på en hyggelig weekend med far og dejlige planer. I morgen får jeg to veninder på besøg og jeg har tænkt mig at servere Instagram mad til dem, da vi har en thing med at besøge Insta-venlige cafeer med avocadoer og smoothie bowls til overpriser, haha. Søndag har vi vidst ingen planer endnu, men det er nu bare skønt med en åben kalender. Så må vi se, hvad vi har lyst til, når vi slår øjnene op om morgenen.

Bønnepasta med broccoli og soltørrede tomater

I dag får du opskriften på en meget nem omgang aftensmad. Glutenfri bønnepasta med broccoli, bacon, soltørrede tomater, pinjekerner og frisk persille. Den kan bikses sammen på 20 min. Seriøst, det er ikke bare et salgstrick 😉

Opskriften kommer her, og husk at bruge hele broccolien 🙂

Bønnepasta med broccoli og soltørrede tomater 1
Bønnepasta med broccoli og soltørrede tomater 2
Bønnepasta med broccoli og soltørrede tomater 3

Bønnepasta med broccoli og soltørrede tomater

En sund, nem og proteinrig pastaret med bønnepasta, broccoli, soltørrede tomater og bacon.
5 fra 1 stemme
Antal: 3 personer
Forberedelse10 min
Tilberedelse15 min
I alt25 min

Ingredienser

  • 150 g bacon
  • 1 broccoli
  • 2 hvidløg
  • 200 g grøn soyabønnepasta
  • 1 håndfuld pinjekerner
  • 4 spsk soltørrede tomater
  • Olivenolie til at stege i
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • Salt og peber

Tilberedelse

  • Sæt pastaen over efter anvisninger på pakken.
  • Steg baconet sprødt. Når det er færdigt skal det over på en tallerken med køkkenrulle, så det værste fedt bliver suget op.
  • Imens baconet steger kan du gøre broccolien klar. Buketterne skæres i minder stykker. Stokken skal også bruges. Skræl det yderste lag af og hak den så i minder stykker.
  • Hak to 2 hvidløg og steg dem i baconfedtet. Tilsæt broccoli evt ekstra olivenolie. Krydr med salt og peber. Når broccolien er sprød tilsættes bacon, soltørrede tomater og bønnepastaen.
  • Rør godt rundt og sluk for blusset.
  • Drys med ristede pinjekerner og frisk persille.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments