7 x nemme pastaretter til aftensmad

Her har du syv opskrifter på nemme og sunde pastaretter. Det er nogle af mine go to opskrifter, når jeg mangler inspiration 🙂

Nemme pastaretter

Nemme pastaretter er nogle af mine yndlingsretter. En god pastaret. Hvem elsker ikke sådan én!? Fælles for mine opskrifter er, at jeg altid prøver at snige nogle grønsager ind. Gerne så mange som muligt. I disse opskrifter kan du sagtens bytte rundt som du har lyst. Står der broccoli, men du har nogle porrer liggende, så bruger du bare dem 🙂

Kylling/bacon kan udelades, hvis du vil lave retterne vegetariske.

Here goes 🙂

Pikant pasta med kylling og bacon

Find opskriften her

7 x nemme pastaretter til aftensmad 1

Fajita pasta med kylling

Find opskriften her

7 x nemme pastaretter til aftensmad 2

Nem vegetarisk one pot pasta

Find opskriften her

7 x nemme pastaretter til aftensmad 3

Pasta i mornaysovs med kylling og porrer

Find opskriften her

7 x nemme pastaretter til aftensmad 4

Cremet pastaret med kål og bacon

Find opskriften her

7 x nemme pastaretter til aftensmad 5

Vegetarisk pastaret med pokesovs, kikærter, ærter og broccoli

Find opskriften her

7 x nemme pastaretter til aftensmad 6

Pastasalat med karrydressing og bacon

Find opskriften her

7 x nemme pastaretter til aftensmad 7

Jeg håber, I kunne bruge min lille samling af inspiration til aftensmaden 🙂

7 x nemme pastaretter til aftensmad 8
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Del med nogen du holder af
Facebook
Pinterest
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments