Søde og salte nødder/ Spiselige gaver/ Sunde snacks/ Sundt og sødt/ Værtindegaver

Børnevenlig snack mix med kammerjunkere

Børnevenlig snack mix

Her har du opskriften på en børnevenlig snack mix med blandt andet mini kammerjunkere. Jeg synes, det er så hyggeligt at lave mine egne snack mixes. Man kan lave alle mulige sjove blandinger og personliggøre dem, så de bliver lige som man godt kan lide dem. Et andet plus er også, at du kan sparre mange penge på selv at mixe i forhold til at købe diverse færdigblandinger. Alt afhængigt af, hvad du blander selvfølgelig 😉

De fungerer også rigtig godt som en spiselig gave eller værtindegave. Jeg har eksempelvis foræret min lillebror et glas, så han havde lidt lækkert til sin eksamensopgave. Med lidt stof på låget og et bånd om, så har du en rigtig fin gave 🙂

Nem børnevenlig snack mix

Her har jeg lavet en børnevenlig snack mix med saltede peanuts, mini kammerjunkere (for at gøre den lidt sommerlig), hvide chokoladeknapper og chokolade peanuts. Jeg skriver i overskriften, at den er børnevenlig, men den er bestemt også voksenvenlig. Bare lige så der ikke er nogen tvivl 😉

Måske du også kan huske min Fars Dag gave snack mix? Ellers kan du se den her.

Børnevenlig snack mix

Andre forslag til, hvad du kan putte i din snack mix

Listen over lækkerier du kan putte i din snack mix er virkelig lang. Mit bedste råd er at blande omkring fire forskellige ting. Det synes jeg fungerer godt i forhold til at få variation, men hvor der heller ikke er alt for mange forskellige ting i.

Andet du kunne putte i:

Alle former for nødder (valnødder, mandler, cashewnødder osv)

Diverse tørret frugt

Mini kiks og småkager

Skumfiduser

Diverse stykker slik

Smarties, chokolade peanuts, chokolade mandler osv.

Børnevenlig snack mix med peanuts

Opskrift på en børnevenlig snack mix med kammerjunkere

ingredienser

  • 1 dl mini kammerjunkere
  • 1 dl farvede chokolade peanuts
  • 1 dl hvide chokoladeknapper
  • 2 dl saltede peanuts

Sådan gør du:

1

Bland det hele i en skål og hæld det op i et glas.

2

Pynt evt med et stykke papir/stof, som du har klippet enten rundt eller firkantet.

3

Bind en elastik om, så det sidder fast og slut så af med et fint pyntebånd.


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.