Aftensmad/ Pastaretter

7 x nemme pastaretter til aftensmad

Her har du syv opskrifter på nemme og sunde pastaretter. Det er nogle af mine go to opskrifter, når jeg mangler inspiration 🙂

Nemme pastaretter

Nemme pastaretter er nogle af mine yndlingsretter. En god pastaret. Hvem elsker ikke sådan én!? Fælles for mine opskrifter er, at jeg altid prøver at snige nogle grønsager ind. Gerne så mange som muligt. I disse opskrifter kan du sagtens bytte rundt som du har lyst. Står der broccoli, men du har nogle porrer liggende, så bruger du bare dem 🙂

Kylling/bacon kan udelades, hvis du vil lave retterne vegetariske.

Here goes 🙂

Pikant pasta med kylling og bacon

Find opskriften her

Fajita pasta med kylling

Find opskriften her

Nem vegetarisk one pot pasta

Find opskriften her

Pasta i mornaysovs med kylling og porrer

Find opskriften her

Cremet pastaret med kål og bacon

Find opskriften her

Vegetarisk pastaret med pokesovs, kikærter, ærter og broccoli

Find opskriften her

Pastasalat med karrydressing og bacon

Find opskriften her

Jeg håber, I kunne bruge min lille samling af inspiration til aftensmaden 🙂


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.