Aftensmad/ Pastaretter

5 sunde og nemme pastaretter

Jeg synes altid det er så dejligt, når nogen har samlet en god portion aftensmad inspiration. Copy paste, bum. Så er den aftensmad klaret. Nogle dage er jeg bare mere idérig end andre. Det er jeg sikkert ikke ene om 😉

Så here you go. Fem opskrifter på nemme og sunde pastaretter, som altid er et hit herhjemme 🙂

Pikant pasta med kylling og bacon

Find opskriften HERSunde pastaretter

Bønnepasta med broccoli og soltørrede tomater

Find opskriften HERSunde pastaretter

Fajita pasta med kylling

Find opskriften HERSunde pastaretter

Vegetarisk one pot pasta

Find opskriften HERSunde pastaretter

Pasta i rødbedesovs

Find opskriften HERSunde pastaretter

Jeg håber, du kunne bruge indlægget og blev inspireret 🙂 Det var ikke et af mine længste og mest teksttunge indlæg, men nogen gange, så skal det også bare være nemt og overskueligt. Især om mandagen.


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.