Annonce

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Nemme pestosnegle

** Du kan få leveret ingredienserne fra denne opskrift, direkte til din hoveddør **

Her har du opskriften på de lækreste pestosnegle og de kræver KUN TRE INGREDIENSER!

Butterdej
Pesto
Revet ost

Du kunne selvfølgelig godt vælge at lave din butterdej og pesto selv, but ain nobody got time for that? 😉

De smager rigtig godt, når de er lune, men de kan også sagtens bruges i madpakken.

Jeg har en pose liggenede i fryseren, som jeg kan tage op og varme i ovnen. Altid smart, hvis man kommer sulten hjem fra tur eller får uventet besøg.

Nemme pestosnegle

Da sneglende er så simple, som de er, så anbefaler jeg, at du vælger nogle gode kvalitetspestoer. Der findes vildt mange forskellige økovarianter med eksempelvis rød peberfrugt, tomater, ruccola og spinat.

Nemme pestosnegle
Nemme pestosnegle
Nemme pestosnegle

Reklamelinks er markeret med*

Nemme pestosnegle
5 fra 2 stemmer

Nemme pestosnegle

Her har du opskriften på de nemme pestosnegle, der kun kræver tre ingredienser. Nemmere bliver det vidst ikke. De smager godt både varme og kolde og kan fryses.

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 20 minutter

Ingredienser 

  • 2 pakker butterdej
  • ½ glas rød pesto
  • ½ glas grøn pesto
  • ½ pose revet cheddar

Læg alle varer i kurv på Nemlig

    Tilberedelse

    • Lad de to pakker butterdej ligge lidt ude først, så de får stuetemperatur og dermed ikke sprækker, når du ruller dem ud.
      2 pakker butterdej
    • Smør den ene med rød pesto og den anden med grøn.
      1/2 glas rød pesto,1/2 glas grøn pesto
    • Drys derefter med revet ost, som du fordeler ligeligt på overfladen.
      1/2 pose revet cheddar
    • Rul dem til lange pølser og skær dem ud i snegle, ca. 1,5 cm tykkelse.
    • Stil dem på bageplader og bag dem ved 200 grader i ca. 10-15 min. alt afhængigt af din ovn.
    Kunne du lide opskriften?

    (Klik på stjernerne for at bedømme)

    5 fra 2 stemmer
    Pin Del Udskriv
    Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

    🍲🍽️

    Sammensæt din egen vegetariske madplan

    Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

    Del med nogen du holder af
    Katharina Kjeldgaard
    Katharina Kjeldgaard

    Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

    Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

    Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

    Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

    Abonner
    Giv besked om
    Opskriftsvurdering




    Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

    9 Kommentarer
    Ældste
    Nyeste
    Inline Feedbacks
    View all comments