Aftensmad tilbehør/ Bagværk/ Frokost/ Pølsehorn og madmuffins

Nemme pestosnegle

Her har du opskriften på de lækreste pestosnegle og de kræver KUN TRE INGREDIENSER!

Butterdej
Pesto
Revet ost

Du kunne selvfølgelig godt vælge at lave din butterdej og pesto selv, but ain nobody got time for that? 😉

De smager rigtig godt, når de er lune, men de kan også sagtens bruges i madpakken.

Jeg har en pose liggenede i fryseren, som jeg kan tage op og varme i ovnen. Altid smart, hvis man kommer sulten hjem fra tur eller får uventet besøg.

Nemme pestosnegle

Da sneglende er så simple, som de er, så anbefaler jeg, at du vælger nogle gode kvalitetspestoer. Der findes vildt mange forskellige økovarianter med eksempelvis rød peberfrugt, tomater, ruccola og spinat.

Nemme pestosnegle Nemme pestosnegle Nemme pestosnegle

Nemme pestosnegle

ingredienser

  • 2 pakker butterdej
  • 1/2 glas rød pesto
  • 1/2 glas grøn pesto
  • 1/2 pose revet cheddar

Sådan gør du:

1

Lad de to pakker butterdej ligge lidt ude først, så de får stuetemperatur og dermed ikke sprækker, når du ruller dem ud.

2

Smør den ene med rød pesto og den anden med grøn.

3

Drys derefter med revet ost, som du fordeler ligeligt på overfladen.

4

Rul dem til lange pølser og skær dem ud i snegle, ca. 1,5 cm tykkelse.

5

Stil dem på bageplader og bag dem ved 200 grader i ca. 10-15 min. alt afhængigt af din ovn.

Håber du kunne bruge min ultranemme opskrift 🙂


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.