Sunde is/ Sundt og sødt

Alkoholfrie pina colada is

Først Alkoholfri mojito is og nu alkoholfri pina colada is uden tilsat sukker. Jeg har åbenbart noget for drinks lavet om til is. Måske er det fordi jeg har været gravid og nu ammer og derfor ikke har drukket i en evighed, haha.

De her pina colada is er en smule mere cremede end mine mojito is, da de er lavet på kokosmælk – ligesom i drinken. De smager viiiiildt godt 😀 Tais er også fan!

Drinks eller ej, så synes jeg det er ekstremt lækkert med en ispind midt på dagen, når jeg er ved at koge over eller som en sund dessert efter aftensmaden. Når det skal være rigtig nemt, så køber jeg en færdiglavet smoothie på flaske eller karton og fryser den. Det kan også anbefales 🙂

Har du ellers nogle gode ideer til drinks, som jeg kan lave om til alkoholfrie is? Gin og tonic er lidt kedelig, når man fjerner gin’en, haha.    

Alkoholfrie pina colada is

Print opskrift
Antal: ca. 7 stk.

ingredienser

  • 1/2 ananas
  • 2 dl kokosmælk, en blanding af det tykke og tynde
  • Saften fra 1 lime
  • 2 spsk honning

Sådan gør du:

1

Fjern skrællen på ananassen.

2

Blend nu alle ingredienser og hæld blandingen over i ispindeforme. Lad være med at hælde helt op til kanten, da du så ikke har så meget 'pind' at holde fast i, når de skal spises.


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.