Quantcast
22. juli 2015

Frosne vindruer

Frosne vindruer

Hej med jer 🙂
Idag vil jeg introducere jer for en meget nem og sund snack, som er perfekt til varme sommeraftener: Frosne vindruer. Indrømmet – det lyder lidt underligt at spise frosne vindruer, men det smager virkelig godt! Hvis man altså er til rigtig kolde ting! Faktisk havde jeg en periode hen over vinteren, hvor jeg spiste dem hver aften. Det blev jeg dog ret hurtigt nødt til at droppe, fordi jeg simpelthen ikke kunne få varmen igen… Haha, det var virkelig også dumt af mig.

Det næste jeg vil prøve at fryse ned til snack time er vandmelon. Har I prøvet det?

Klem fra bageriet 🙂

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments