Annonce

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Mandler med mørk chokolade og flagesalt

Her er en opskrift på ristede mandler med mørk chokolade og drysset med flagesalt. En nem og hurtig sund snack, som er ret så vanedannende. Seriøst, det er svært at stoppe, når man først er gået igang! Heldigvis er de super nemme at lave og man kan sagtens lave en masse på én gang, så man har nogle på lager.

Nemme mandler med mørk chokolade og flagesalt

Fremgangsmåden er meget ligetil, og det er en af de der opskrifter, hvor det næsten føles forkert at kalde det en opskrift. Så nemt er det.

Mandlerne ristes i ovnen, køles af og overhældes med mørk flydende chokolade og får tilsidst et drys med flagesalt. That’s it.

Mandler med mørk chokolade og flagesalt
Mandler med mørk chokolade og flagesalt

En sød værtindegave

Hvis man hælder chokolademandlerne på et pænt glas og pynter med et bånd, så har man en rigtig sød madgave eller værtindegave.

Her har jeg samlet inspiration til andre værtindegaver i samme genre:

Brændte hasselnødder med vanilje

Brændte mandler med kanel

Nem honningristet müsli med nødder og kerner

Mandler med mørk chokolade og flagesalt

Reklamelinks er markeret med*

mandler med mørk chokolade
4,50 fra 2 stemmer

Mandler med mørk chokolade og flagesalt

Mandler med mørk chokolade er en nem og sund snack, som kun kræver tre ingredienser.

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 30 minutter

Ingredienser 

  • 200 g mandler
  • 70 g mørk chokolade
  • Flagesalt til at drysse med

Tilberedelse

  • Fordel manderne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 200 grader i 10 minutter.
  • Lad dem derefter køle af.
  • Når de er kølet af smeltes mørk chokolade og hældes over. Gør det direkte på bagepapiret eller i en skål.
  • Fordel mandlerne, så de ikke klumper for meget sammen og drys med flagesalt.
  • Lad dem køle helt af og gem dem i en lufttæt beholder.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

4,50 fra 2 stemmer
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments