Utrolig nem opskrift på ristede edamamebønner
Åh de her ristede edamame bønner er altså afhængighedsdannende. Især hvis du er en seriøs super snacker som mig. Men det er okay, for edamamebønner er rigtig sunde og rige på proteiner, så det er ren godhed for kroppen. Ofte køber jeg dem med bælg og drysser havsalt over, men her har jeg eksperimenteret med at riste bønnerne på en pande med citron og tamari. Det kan anbefales 😀
Reklamelinks er markeret med*
Ristede edamamebønner
(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
- 4 dl optøede edamamebønner
- 1 spsk rapsolie
- Saften fra 1/2 citron
- 3 spsk tamari
Tilberedelse
- Rist edamebønnerne på en pande i olie, citronsaft og tamari til de bliver brune. Det kan godt tage lidt tid, men kommer selvfølgelig an på, hvor meget varme du har på. Lad dem derefter køle af. Bum. Så let er det 🙂4 dl optøede edamamebønner,1 spsk rapsolie,Saften fra 1/2 citron,3 spsk tamari