25. august 2014

Sund peanutbutter/banan snack med chokolade

 photo 2_zps7beb5bed.jpg

Opskrift på sun peanutbutter/banan snack med chokolade

Hvis du, ligesom jeg, synes, at “Spis mere peanutbutter” burde være et af de officielle kostråd, så er de her hapsere lige noget for dig. Blandingen af den søde smag fra bananerne, de salte peanuts og den bitre chokoladesmag er himmelsk og så er de endda super nemme at lave. De er ret fede i det, så man kan ikke spise så mange, men det er jo kun en bonus 😉

Hvis du er til peanutbutter/banan kombien, så kan jeg også anbefale de her cookies.

Jeg pønser i øvrigt på at starte en Facebook side for bloggen snart, hvor jeg vil dele inspiration og tips, åndssvage videoer og random opdateringer. Jeg håber, I også har lyst til at følge mit mad -og sundhedseventyr dér 🙂

Det skal du bruge (ca. 14 stykker med banan og 6 uden):
1/2 dl. saltede peanuts
3 spsk. chunchy peanut butter med top!
100 g. mørk chokolade
1 banan

Sådan gør du:
Smelt chokoladen i et vandbad. Imens røres peanuts og peanutbutter godt rundt i en skål. Skær bananen ud i skiver af ca. 1 cm. og placer skiverne på et stykke bagepapir. Fordel peanut-blandingen ovenpå bananstykkerne. Ca. 1 tsk. på hver bananskive. Resten af peanut-blandingen puttede jeg direkte på bagepapiret. Tag derefter det smeltede chokolade og fordel det ud over. Ca. 1 tsk. per hapser. Stil dem i fryseren i ca. 1/2 time, så de bliver helt kolde, men ikke frosne.

Bon appétit 🙂

Sund peanutbutter/banan snack med chokolade 1
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments