24. november 2014

Ristede edamamebønner

 photo 10817573_361201577372873_1733394247_n_zps29e5c4df.jpg

Åh denne her snack er altså afhængighedsdannende. Især hvis du er en seriøs super snacker som mig. Men det er okay, for edamamebønner er rigtig sunde og rige på proteiner, så det er ren godhed for kroppen. Ofte køber jeg dem med bælg og drysser havsalt over, men her har jeg eksperimenteret med at riste bønnerne på en pande med citron og tamari. Det kan anbefales 😀

Det skal du bruge: 
4 dl. optøede edamamebønner
1 spsk. rapsolie
Saften fra 1/2 citron
3 spsk. tamari

Sådan gør du:
Rist edamebønnerne på en pande i olie, citronsaft og tamari til de bliver brune. Det kan godt tage lidt tid, men kommer selvfølgelig an på, hvor meget varme du har på. Lad dem derefter køle af. Bum. Så let er det 🙂

Ristede edamamebønner 2
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments