Fortsæt til indhold
Ingen resultater
Beetroot Bakery - Vegetariske opskrifter og hverdagsmad
Ingen resultater
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad
      • Brunch idéer
      • Grød og smoothie bowls
      • Pandekager og vafler
      • Toppings
    • Frokost
      • Frokostsalater
      • Madmuffins
      • Madpakke idéer
      • Pålæg
    • Vegetarisk aftensmad
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Pastaretter
      • Tærter
      • Supper
      • Vegetarbøffer
      • Veggie og vegetar burger
      • Vegetarfrikadeller
    • Tilbehør til aftensmaden
      • Dips og dressinger
      • Grøntsager som tilbehør
      • Madbrød
    • Salater
      • Efterårssalater
      • Forårssalater
      • Grønne salater
      • Måltidssalater
      • Pastasalater
      • Sommersalater
      • Vintersalater
    • Bagværk
      • Boller
      • Sødt bagværk
    • Sødt
      • Cookies
      • Is
      • Kager
      • Pandekager
      • Småkager
      • Sundere snacks
      • Sundere sødere sager
      • Vafler
    • Drikkelse
      • Kolde drikke
      • Varme drikke
  • Om mig
Beetroot Bakery - Vegetariske opskrifter og hverdagsmad

Vegetariske opskrifter

  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad
      • Brunch idéer
      • Grød og smoothie bowls
      • Pandekager og vafler
      • Toppings
    • Frokost
      • Frokostsalater
      • Madmuffins
      • Madpakke idéer
      • Pålæg
    • Vegetarisk aftensmad
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Pastaretter
      • Tærter
      • Supper
      • Vegetarbøffer
      • Veggie og vegetar burger
      • Vegetarfrikadeller
    • Tilbehør til aftensmaden
      • Dips og dressinger
      • Grøntsager som tilbehør
      • Madbrød
    • Salater
      • Efterårssalater
      • Forårssalater
      • Grønne salater
      • Måltidssalater
      • Pastasalater
      • Sommersalater
      • Vintersalater
    • Bagværk
      • Boller
      • Sødt bagværk
    • Sødt
      • Cookies
      • Is
      • Kager
      • Pandekager
      • Småkager
      • Sundere snacks
      • Sundere sødere sager
      • Vafler
    • Drikkelse
      • Kolde drikke
      • Varme drikke
  • Om mig
Beetroot Bakery - Vegetariske opskrifter og hverdagsmad

Vegetariske opskrifter

Sundere snacks

15-30 min
Vegansk
Dadelkugler med kikærter og lime
0-15 min
Vegansk
Cookie dough med kikærter
Cookie dough med kikærter
60 min+
Vegansk
saltede nødder
Saltede nødder
60 min+
Vegetarisk
hjemmelavede sunde snickers opskrift
Sunde snickers – med dadler og havregryn
15-30 min
Vegetarisk
sunde chokorug
Chokorug
15-30 min
Vegetarisk
mandler med mørk chokolade
Mandler med mørk chokolade og flagesalt
15-30 min
Vegansk
Chips af kartoffelskræller – undgå madspild
0-15 min
Vegansk
Ristede edamamebønner
0-15 min
Vegetarisk
Tortilla pandekage med peanut butter og chokolade
Følg mig på Instagram her
Open post by beetrootbakery with ID 18025750637723700
Nemme og budgetvenlige quinoabøffer. Gode i en burger eller som tilbehør. Har delt opskriften i teksten💚

Der er blandt andet røget paprika og tomatpure i farsen, så derfor har de stadig en lidt rødlig farve. 

Som I kan se i videon, så kan man også stege dem som mindre frikadeller. De er blandt andet gode som små hapsere i løbet af dagen eller på en rugbrødsmad💪

Husk at gemme opskriften💌

Det skal du bruge (8 stk): 
175 g ukogt hvid quinoa
1 løg
3 fed hvidløg
2 tsk stødt ingefær
2 tsk røget paprika
0,5 tsk havsalt
1 tsk kværnet peber
1 dl finvalsede havregryn
1 dl hvedemel
2 æg
2 tsk soya
1 spsk tomatpure
2 tsk dijonsennep
smagsneutral olie til at stege i

Sådan gør du:
Kog quinoa i letsaltet vand efter anvisninger på pakken. Si godt når det er færdigt, så du får mest muligt væske væk.

Hak løg og hvidløg fint, så dine quinoabøffer bliver ensartede. Bland løg og hvidløg i en stor skål, efterfulgt af ingefær, paprika, havsalt og peber. Tilsæt soya, tomatpure, sennep, quinoa, havregryn, mel og æg.

Rør rigtig godt rundt og lad blandingen hvile i køleskabet i minimum 10 minutter.

Form bøfferne i hænderne. De kan godt være en smule svære at arbejde med, men det hjælper at gøre hænderne let fugtige. De samler sig også, når de bliver stegt. Steg dem i middelvarme på en pande med rigeligt olie.

Steg dem til de er gyldne. Ca. 3-5 minutter på hver side.

#quinoabøffer #vegetarbøffer #vegetarburger #quinoa #vegetariskaftensmad #aftensmad #hvidquinoa
Open post by beetrootbakery with ID 18015672188780967
Luksus tomatsuppe med ovnbagte tomater, peberfrugt, løg og hvidløg🍅❤️ Jeg smager altid min tomatsuppe til med sukker og noget eddike eller citronsaft. Det giver den endnu mere dybde. 

Spis den med creme fraiche, frisk basilikum og sprøde, krydrede kikærter, der giver både knas og ekstra bid.

Husk du kan gemme opskriften💌 

Antal: 4 portioner 

Ingredienser: 
1000 g tomater 
2 røde peberfrugter
2 løg
1 hel hvidløg
4 tsk tørret timian 
2 tsk rosmarin 
2 spsk olivenolie
½ tsk tørrede chiliflager
5 dl grøntsagsbouillon (vand + terning) 
1 tsk sukker
2 tsk balsamicoeddike 
2 spsk citronsaft 
1 dl piskefløde eller madlavningsfløde 
salt og peber

Sprøde kikærter: 
2 dåser kikærter 
2 spsk olivenolie 
1 ½ tsk flalgesalt 
4 tsk hvidløgspulver 

Sådan gør du: 
Tænd ovnen på 200 grader og gør en bageplade med bagepapir klar. Skyld imens tomater og skær dem i både. Kom dem på bagepladen og forsæt med peberfrugter og løg. Skær toppen af hele hvidløget og kom det på bagepladen. 

Drys så timian, rosmarin og chiliflager over og kom lidt kværnet peber og salt på. Dryp med olie og bag grøntsagerne i ovnen i omkring 35 minutter eller til de begynder at tage farve, men uden at blive brændte.

Imens kan du lave de sprøde kikærter. 
Si de to dåser kikærter og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Dup dem tørre med noget køkkenrulle. Drys med olivenolie, flagesalt og hvidløgspulver og bland det hele godt rundt.

Bag i ovnen i 20-30 minutter ved 200 grader. Hold øje løbende, da alle ovne er forskellige. De skal blive gyldne og sprøde. 

Tag grøntsagerne ud af ovnen og kom dem i blenderen. Få gerne alt væsken med. 

Tilsæt grøntsagsbouillon, balsamicoeddike, citronsaft, fløde, sukker og blend til konsistensen bliver cremet. 

Varm eventuelt suppen igennem i en gryde. Smag til med salt og peber.

Anret suppen i skåle, og top med cremefraiche, frisk basilikum og sprøde kikærter. 

#suppe #tomatsuppe #ovnbagttomatsuppe #hverdagsmad #ristedekikærter #wilfa #wilfablender #blender #blenderopskrift
Open post by beetrootbakery with ID 17867954976375976
4 af 5 opskrifter med kikærter: Græskarsalat med sprøde kikærter og salatost🎃

Så er vi nået til opskrift fire og i dag deler jeg en salat, der både er frisk, blød, salt og sød. Spis den lun eller kold. Til et måltid i sig selv eller som tilbehør (jeg har en masse gode opskrifter på vegetardeller). Ja, den kan lidt det hele🙌

Jeg deler opskriften her og husk at du kan gemme den💌

Det skal du bruge: 

Til salaten
500 g butternut squash (ca 1/2 græskar)
1 spsk olivenolie
1 tsk flagesalt
1 tsk kværnet peber
1 dåse kikærter (240 g )
1 spsk olivenolie
½ tsk flagesalt
100 g baby spinat
1 avocado
100 g salatost

Til dressingen
2 spsk olivenolie
1 spsk balsamicoeddike
1 spsk honning
1 spsk citronsaft
salt og peber

Sådan gør du: 
Start med at tænde ovnen på 175° (varmluft).

Vask dit græskar grundigt og skær det i mundrette tern på ca. 1,5×1,5 cm og fjern kernerne. Skallen kan du lade sidde på, da den bliver helt blød i ovnen. Kom dem i en skål og vend dem med olivenolie, salt og peber. Fordel dem derefter på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ca. 30 minutter.

Skyl kikærterne i en sigte og dup dem tørre med noget køkkenrulle.Kom dem i en skål (du kan genbruge den du havde græskar i) og bland dem med olie og salt. Bland det hele godt og kom dem på en en bageplade med bagepapir.

Kom også dem i ovnen og bag dem til de er sprøde og gyldne. Det tager nok omkring 25-30 minutter. Lad dem derefter køle af.

Imens græksar og kikærter hygger i ovnen kan du gøre de resterende elementer til klar. Bland alt alt dressingen og smag til med salt og peber.

Skyld din babysalat og læg det som bund på et fad. Kom derefter avocado, græskar og kikærter på og slut af med salatost og til sidst dressingen.

#græskarsalat #kikærter #græskar #efterårssalat #vegetar #kikærteopskrift
Open post by beetrootbakery with ID 18484221514077918
Vind en Wilfa Powerfuel 1800 blender, som er en kraftfuld high speed blender med en 1.8 liter kande😍 Jeg er virkelig glad for min og jeg har eksperimenteret en masse, siden den flyttede ind.

Hvis du går tilbage i mit feed, så kan du se den i action og få opskriften på citronpandekager med hytteost og den lækreste cremede pastaret med cashewnødder.

Alt du skal gøre for at vinde den er: 

1. Følge @wilfadanmark og @beetrootbakery og like dette opslag❤️
2. Fortælle hvad du kunne tænke dig at lave i den?

Konkurrencen slutter d. 22 september kl. 12. Vinderen bliver fundet via lodtrækning og annonceres i min story. 

#wilfa #wilfablender #konkurrence #giveaway #madinspiration
Open post by beetrootbakery with ID 17887726674220547
Her har I opskriften på tikka masala🧡 En varmende gryderet med knald på krydderier og hele tre slags bælgfrugter (god ret hvis du har rester liggende). Røde linser, grønne linser og kikærter. Alle er nogle du kan købe i de fleste supermarkeder. Hvis man vil snige nogle grøntsager i, så kan man også sagtens gøre det. 

Husk at gemme💌

Det skal du bruge (4 portioner) 
1 tsk tørret ingefær
4 tsk gaham massala
1 tsk røget paprika
1 tsk chiliflager
2 tsk gurkemeje
1 spsk sukker
2 mellemstore løg
3 fed hvidløg
25 g smør
1,5 spsk tomatpure
5-7 dl vand
1 dåse hakkede tomater
1 terning grøntsagsbouillon
1 dl tørrede røde linser
1 dl tørrede grønne linser
1 dåse kikærter
2,5 dl madlavningsfløde (evt havrefløde)
2 tsk limesaft
salt
peber

Ideer ilbehør: 
naan 
ris 
frisk persille 

Sådan gør du: 
Mål alle krydderiene af og hæld dem i en lille skål, så du har dem klar.

Hak løg og hvidløg fint. Smelt smør i en stor gryde. Tilsæt så krydderierne, løg og hvidløg og rør rundt i et par minutter. Tilsæt tomatpure og rør rundt i et minuts tid.

Tilsæt så vand (start med 5 og tilsæt evt mere), hakkede tomater og grøntsagsbouillon. Rør rundt og lad det stå i ca. 10 minutter eller til det begynder at simre.

Skyld linserne og tilsæt dem. Lad retten simre i ca. 20-30 minutter eller til linserne er færdige.

Si kikærterne og tilsæt dem. Tilsæt fløde, limesaft og smag til med salt og peber og lad rettem simre i 5 minutter.

Server eksempelvis med bredbladet persille, ris, naanbrød og creme fraiche

#aftensmad #linseret #linsegryde #vegetar #vegetarisk #vegetariskaftensmad #kikærter #grønnelinser #rødelinser #vegetarisktikkamasala
Open post by beetrootbakery with ID 18116654872505256
Cremet pasta med cashewnødder. Her har I opskriften på en nem pastaret med cashewnødder, stegt snackpeber, chiliflager og citronsaft🤌

De blendede cashewnødder giver den lækreste, silkebløde konsistens og en rund, mild smag, mens chiliflager, hvidløg og citronsaft sørger for, at der alligevel er smæk på. 

Jeg har brugt min Powerfuel 1800 blender fra @wilfadanmark, som jeg er blevet virkelig glad for. Den er rummelig, nem at bruge og nem at rengøre🙌

Husk at du kan gemme opskriften💌 

Ingredienser (4 portioner) : 
1 løg 
2 røde snack peberfrugter 
5 fed hvidløg 
1 tsk chiliflager 
1 tsk flagesalt 
1 tsk kværnet peber 
2 ½ dl usaltede cashewnødder
2 dl havremælk
½ citron (saften) 
½ dl soltørrede tomater 
1 spsk olivenolie 
400 g pasta (ukogt)

Sådan gør du: 
Overhæld cashewnødder med kogende vand og lad dem stå i minimum 1 time.

Skær løg og snack peber i mindre stykker og kom dem på en pande med olivenolie ved middelvarme. Det hele skal blendes senere, så stykkerne behøver ikke være pæne. Hak så hvidløg og kom på panden. Krydr med salt, peber og chiliflager og steg det hele i ca. 10 minutter. 

Kog pasta i mens. 

Kom så alt fra panden i blenderen og tilføj desuden cashewnødder (uden vand), havremælk, soltørrede tomater og citronsaft. 

Blend til du får en fløjsblød sauce. Kom mere mælk i, hvis du gerne vil have konsistensen tyndere og smag til med salt og peber. 

Bland sovsen med pasta. Hvis du gerne vil varme det op sammen i en gryde, så kan du sagtens gøre det. 

#wilfa #wilfadanmark #blender #pasta #cashewpasta #vegetar #vegetarisk #powerfuel1800
Facebook Instagram Pinterest TikTok

Kategorier

Vegetarisk aftensmad
Vegetarisk frokost
Vegetarisk hverdagsmad
Vegetariske salater

Kategorier

Vegetarisk morgenmad
Sunde søge sager
Kager
Ikke vegetarisk

Kategorier

Vegetariske gryderetter
Vegetariske ovnretter
Vegetariske pastaretter
Vegetarfrikadeller

Om Beetroot Bakery

Om mig
Samarbejde
Artikler
Cookieindstillinger

Powered by Bloggerspace

Bedøm opskriften

Your vote:




Har du prøvet opskriften? Jeg vil elske at høre, hvordan det gik? Hvis du har et tip eller to, du gerne vil dele, så er du også meget velkommen til det. Det kan være en god hjælp for andre, der overvejer at prøve opskriften. 

A rating is required
A name is required
An email is required