Aftensmad/ Aftensmad tilbehør/ Bagværk/ Frokost

Små tortilla tærter

Tortilla tærte

Verdens nemmeste tærtebund? Det må vidst være den lavet af en færdigkøbt tortilla. Er det ikke bare smart? Det er egenligt ret vildt, hvor mange forskellige ting man kan bruge sådan nogle bunde til. Chips, pizzabunde, quesadillas og meget mere. Jeg overvejer lidt at lave et indlæg, hvor jeg samler en masse inspiration 🙂

De her mini tærter er lavet med alt godt fra køleskabet. Svampe, løg, porre, salatost, tomat. Yum. Du kan altid bare lade dig inspirere og selv fylde dem med det, som du har liggende eller aller bedst kan lide 🙂

Her har jeg lavet mini tærter, hvor jeg har brugt en lille skål til at lave formene. Jeg har ikke prøvet det, men kan forestille mig, at man også sagtens bare kan lave en stor tærte og så bare bruge dem hele. Hvis du vælger at lave mini tærter, som jeg har gjort her, så vil du få noget overskydende tortilla. Det kan du evt smide på en pande i noget olivenolie og stege. Det kan du bruge som små snacks eller som topping på suppe 🙂

De små tortilla tærter kan både spises til aftensmad, frokost, morgenmad og fungerer også super i madpakken 🙂

Små tortilla tærter Små tortilla tærter

Små tortilla tærter

Print opskrift
Antal: ca 9 små tærter

ingredienser

  • 3 fuldkornstortillas
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 porre
  • 1 håndfuld brune svampe
  • 4 æg
  • 2 spsk salattern
  • 3 cherrytomater
  • Salt & peber
  • Olivenolie til at stege i

Sådan gør du:

1

Hak løg, hvidløg, porre og svampe og steg det på en pande i lidt olivenolie til porren er blevet blød.

2

Læg de stores tortillas fladt og brug en lille skål til at udforme små tortillas tærtebunde. Det overskydende tortilla brød kan du gemme og riste på en pande i noget olivenolie med flagesalt. Så har du de lækreste små chips.

3

Skær små cirkler af bagepapir ud og put dem i muffinformene. Pensl med lidt olivenolie og put derefter de runde tortillacirkler i.

4

Pisk æg og bland æggene med grønsagerne og salt og peber. Hæld blandingen i muffinformene.

5

Pynt med lidt salattern og cherrytomater skåret i kvarte.

6

Bag ved 200 grader (varmluft) i ca 20 min eller til de ser gyldne ud på toppen.


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.