Sunde snacks

Sund snack: Frosne vindruer

10809627_1572634539637599_526771249_n-1

Hej med jer 🙂
Idag vil jeg introducere jer for en meget nem og sund snack, som er perfekt til varme sommeraftener (ahem…). Indrømmet – det lyder lidt underligt at spise frosne vindruer, men det smager virkelig godt! Hvis man altså er til rigtig kolde ting! Faktisk havde jeg en periode hen over vinteren, hvor jeg spiste dem hver aften. Det blev jeg dog ret hurtigt nødt til at droppe, fordi jeg simpelthen ikke kunne få varmen igen… Haha, det var virkelig også dumt af mig.

Det næste jeg vil prøve at fryse ned til snack time er vandmelon. Har I prøvet det?

Klem fra bageriet 🙂

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.