Sundt og sødt

Opskrift: Glutenfri cookies

11420803_1454700638179251_1356358893_n_zpsdcrnz1nk.jpg

 photo 11420803_1454700638179251_1356358893_n_zpsdcrnz1nk.jpg photo 11429743_418758724997333_1291783430_n_zpsyqrazugp.jpg

Godmorgen derude,
Jeg vågnede åndssvagt tidligt, så nu har jeg tid til at dele denne helt fantastiske opskrift på glutenfri cookies med jer 🙂 Jeg har tænkt mig at tilbringe det meste af min dag med udsigt til bølger og sand, og jeg forudser allerede, at jeg kommer til at tage en blunder på stranden senere (dækket godt ind i solcreme selvfølgelig!). Min uge har nemlig været ret hård, men sjov, men hård. Så jeg skruer helt ned. Og spiser masser af jordbær og ærter.
Okay, her kommer opskriften så. Det er seriøst nogle af de bedste cookies, jeg har smagt! De er endda forholdsvis sunde, så man kan roligt tage en til hver hånd 😉

Det skal du bruge (ca. 20 stk.):
2,5 dl. mandelmel
1,5 dl. kokosmel
1 tsk. bagepulver
1/2 tsk. salt
1 dl. kokossukker
1/2 tsk. vaniliepulver
120 g. blødt smør
1 æg
1 dl. kokoschips (eller flager)
75 g. mørk chokolade

Sådan gør du: 
1. Bland, mandelmel, kokosmel, bagepulver, salt, kokossukker og vaniliepulver i en stor skål.
2. Tilsæt smørret og smuldr med fingrene. Tilsæt derefter ægget og rør godt rundt.
3. Hak chokoladen groft og tilsæt den og kokoschips.
4. Opvarm ovnen til 150 grader (varmluft).
5. Tril kugler af 2 – 2,5 cm diameter og fordel dem på to bageplader beklædt med bagepapir. Der skal være godt mellemrum mellem.
6. Pres dem derefter flade, så de bliver ca. 0,5 cm. tykke.

Måske kan du også lide disse indlæg

2 Kommentarer

  • Reply
    Rikke
    24. februar 2016 at 20:51

    Hvor lang tid skal de være i ovnen?

    • Reply
      Katharina
      27. februar 2016 at 11:18

      Åh, har jeg glemt at skrive det…. Bum bum, det er lidt længe siden, jeg har lavet dem, men vil tro omkring en 15 min ved 200 grader 🙂

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.