23. september 2015

Rødbedehummus

Rødbedehummus
Rødbedehummus

Anderledes hummus: Rødbedehummus

Endelig kom den. En meget oplagt opskrift til bloggen; rødbedehummus 🙂 Jeg har netop spist den sidste lille skefuld til frokost i dag – og selv på tredjedagen smager den godt og har bevaret den flotte farve. Mine kollegaer synes det var en noget så fin madpakke, jeg havde med! Du skal helt sikkert prøve den her fantastisk variant af hummus.

Hvis man har børn, der ikke er så gode til grønsager, så kan man jo prøve at sælge den som prinsessesmør. Bare en lille tanke 🙂

11950582_170668539935074_1144005125_n_zpsf8nyjnnt.jpg

Rødbedehummus

Dette er en opskrift på humus med et tvist. Rødbedehumus er ikke bare lækkert, det er også sundt og smager fantastisk.
5 fra 1 stemme

Ingredienser

  • 1 dåse kikærter
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. tahin
  • 1 tsk. spidskommen
  • 2 spsk. citronsaft
  • 3 tsk. æbleeddike
  • 1/2 dl. olivenolie
  • 1 tsk. salt
  • 2 store rødbeder
  • Evt. nogle nigella frø til at drysse ovenpå

Tilberedelse

  • Skræl rødbederne og skær dem i mindre stykker. Kog dem i en gryde. Det tager noget tid før de bliver møre, så derfor er det vigtigt, at man starter med at få sat dem over.
  • Hæld vandet fra kikærterne og bland de resterende ingredienser. Blend med en stavblender.
  • Når rødbederne er møre hældes vandet fra og så skal de lige køle af.
  • Tilsæt rødbederne til hummusen og blend til den får den ønskede konsistens. Nu skulle den gerne have den fineste lyserøde farve 🙂
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments