4. juni 2018

Hjemmelavet gomadressing

Hjemmelavet gomadressing
Hjemmelavet gomadressing
Hjemmelavet gomadressing

Nu er det ikke kun på sticks and sushi du kan nyde en lækker gomadressing (det bliver også ret dyrt i længden, hvis du er lige så vild med gomadressing, som jeg er). Nu kan du også nyde dem hjemme i din egen stue. Den himmelske dip består hovedsageligt af ristet sesam og er blevet en ny favorit her i bageriet.

Brug dippen til at dyppe gulerodsstænger og agurkestænger i, som et sundt mellemmåltid, eller brug den til salater, som jeg har gjort her. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvordan konsistensen skal være, men jeg foretrækker, at den er til den mere flydende side.

Hjemmelavet gomadressing: perfekt til en grøn salat

Jeg elsker, elsker, elsker grønne salater. Måske fordi der findes så mange lækre grønne grønsager. Jeg nævner i flæng; broccoli, asparges, avocadoer, rosenkål, salater, grønkål og mange flere! Og så skulle de vidst også være de sundeste grønsager.

Her har jeg lavet en grøn salat med bønner, broccoliasparges, sukkerærter og avocado og den smagte helt fantastisk sammen med den cremede goma dressing.

Hvis du er blevet frisk på at kaste dig ud i din egen gomadressing, så kommer opskriften her 🙂

Se alle mine opskrifter på dips, hummus og pestoer her >>>

Hjemmelavet gomadressing 1

Hjemmelavet gomadressing

Denne opskrift på hjemmelavet gomadressing passer perfekt sunde snacks eller på en lækker grøn salat. Den smager himmelsk!
5 fra 1 stemme
Antal: 500 ml
Forberedelse10 min
Tilberedelse5 min
I alt15 min

Ingredienser

  • 150 g. sesam
  • ½ dl soya
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk acacie honning
  • Saften fra ½ citron
  • ½ dl smagsneutral olie
  • ½ tak tørret chili
  • Grøn salat (ca. 3 portioner)
  • Ca 75 g. krølsalat
  • 10 broccoli asparges
  • 75 g. grønne bønner
  • 75 g. sukkerærter
  • 1 avocado

Tilberedelse

  • Rist sesam på en tør pande til de begynder at blive gyldne
  • Hak hvidløg i mindre stykker – ikke finthakket da de skal blendes
  • Bland alle ingredienser til gomaen og smag til. Hæld evt. mere vand i
  • Nu til salaten: Skyl salaten og riv den i mindre stykker
  • Skær ender af bønnerne og halver dem
  • Hæld kogende vand over bønner og broccoli asparges og lad dem trække i 5 min. Hæld derefter vandet fra.
  • Hæld dem over salaten sammen med sukkerærterne og avocado i tern

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments