Aftensmad/ Aftensmad tilbehør/ Vegetar

Misoglaseret aubergine

Det er ved at være noget tid siden, at jeg har delt en ny opskrift på bloggen. Det er egenligt ikke, fordi jeg ikke har inspiration og opskrifter at dele ud af. De ligger skam klar med redigerede billeder og det hele. Det har nok mere noget at gøre med, at der er så mange ting, jeg gerne vil skrive og dele og så lidt tid. Åh tid. Jeg glæder mig til at få mere af dig 😉

Nu hvor jeg ovenikøbet har kastet mig over et andet (og indtil videre hemmeligt) projekt, så er der endnu mindre af den, så jeg må nok bare affinde mig med, at jeg i perioder ikke kan eksekvere på det hele på en gang! Det der med behovsudsættelse er jeg nu også blevet rimelig god til efter jeg har fået rødbedespiren 😉

Fik du læst mine indlæg om bryllupsfortællinger? Mit indlæg om danske råvarer i sæson i januar? Eller min Viona update?

I dag vil jeg gerne dele opskriften på disse misoglaserede auberginer. Måske synes du de ser brændte ud, men det er bare fordi, de er smurte med den lækreste mørle miso paste blanding.

Misoglaseret aubergine

De smager vidunderligt og kan bruges som tilbehør til nogle lækre salater eksempelvis. De kan også skæres i skiver og spises med ris til eller hakkes i tern og bruges i en bowl. Der er mange muligheder 🙂 Misoglaseret aubergine Misoglaseret aubergine Misoglaseret aubergine Misoglaseret aubergine

Misoglaserede auberginer

ingredienser

  • 2 auberginer
  • Lidt olivenolie til at stege i
  • 4 spsk brun miso (jeg købte min i en helsekostbutik)
  • 3 spsk sesamolie
  • 2 spsk honning
  • 3 spsk soya
  • Ca 2 spsk sesam
  • 2 friske forårsløg

Sådan gør du:

1

Start med at tænde ovnen og sæt den på 200 grader, varmluft.

2

Halver de to auberginer og snit tern på overfladen (se billede nr. 2)

3

Varm olivenolie på en pande og steg aubergine på begge sider i 5 minutters tid.

4

Bland brun miso, sesamolie, honning og soya i en skål og rør rundt.

5

Sæt auberginer i et fad smurt med lidt olivenolie og fordel misoblandingen på den side af auberginerne, hvor du har snittet tern.

6

Bag dem i ca 10 min.

7

Drys dem med sesam og friske forårsløg, når de er færdige.


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.