Morgenmad/ Sunde snacks

Grøn juice opskrift

groenjuice1 groenjuice2 groenjuice3

Hej yndlings,
Sikke et vejr hva! Jeg kom ud fra en times barre og så lå der et tykt lag sjap-sne og grinte af mig – og mine UGG sko, som bestemt ikke var glade. Øv. Erklærede det ellers forår i morges, men der er det danske vejr jo så dejligt utilregneligt. Det var en hård tur hjem fra Amager, men da jeg kom hjem, blev jeg mødt af T, der havde lavet lækker aftensmad. Simpelthen så låksus 🙂

Han er ikke flyttet ind endnu, men det er hans juicer til gengæld, og vi er allerede blevet rigtig gode venner. Bortset fra rengøringen af den. Det må blive T’s job 😉 Her har jeg lavet en grøn juice med spinat, pærer, citron, bladselleri og mynte. Den smagte helt fantastisk og var virkelig frisk i smagen. Lige hvad man har brug for i sådan et her vejr.

Her har du opskriften (ca. 0,5 l)

Det skal du bruge:
4 pærer
1 citron
3 stilke bladselleri
2 håndfulde frisk spinat
1 spsk. friske mynteblade

Så nemt er det:
Vask alt og tag skræl citronen. Skær pærer og bladselleri i mindre stykker, hvis din juicer ikke kan tage hele frugter/grønsager

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.