29. juli 2015

Sund hotdog med blomkål

Sund hotdog

Sund hotdog med blomkål

Egenligt havde jeg tænkt mig, at jeg skulle grille de her kyllingepølser, som jeg har fået foræret af Danpo, men altsååååå nu gider jeg ikke vente længere på det der grillvejr! Jeg har i stedet lavet sund hotdog med blomkål, som er 100 gange bedre end de der papbrød, som man kan købe i supermarkederne. Fyldet er asiatisk-inspireret, og jeg kan kun anbefale, at man investerer i en goma dressing. Mums, det smager godt oven på…… Alt!

Anywho, her har I opskriften, som er ret simpel 🙂

11377964_852047111551960_1775305615_n_zpsblsmd33q.jpg

Sund hotdog med blomkål

Elsker du også hotdogs, men leder efter en sund udgave? Prøv den her opskrift på sund hotdog med blomkål. Lækker, nem og smagfuld!
5 fra 1 stemme
Antal: 6 stk
Forberedelse10 min
Tilberedelse25 min
I alt35 min

Ingredienser

Brødet:

  • 1 stort blomkål
  • 3 æg
  • 2 spsk. loppefrøskaller
  • 1/2 dl. hørfrø
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. hvidløgspulver

Tilbehør:

  • Kyllinge frankfurter fra Danbo
  • spidskål
  • forårsløg
  • risk chili
  • sesamfrø og gomadressing.

Tilberedelse

  • Riv blomkålet på et rivejern (den grove side) og bland derefter alle ingredienserne til brødet i en skål. Rør godt rundt.
  • Fordel dem i klatter på en bageplade med bagepapir. De skal være ca. 1 cm. høje.
  • Bag dem i ca. 25 min. ved 150 grader, varmluft.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments