29. juli 2015

Opskrift: Blomkåls hottere (glutenfri)

11377964_852047111551960_1775305615_n_zpsblsmd33q.jpg
 photo 11377964_852047111551960_1775305615_n_zpsblsmd33q.jpg

Egenligt havde jeg tænkt mig, at jeg skulle grille de her kyllingepølser, som jeg har fået foræret af Danpo, men altsååååå nu gider jeg ikke vente længere på det der grillvejr! Jeg har i stedet lavet alternative pølsebrød af blomkål, som er 100 gange bedre end de der papbrød, som man kan købe i supermarkederne. Fyldet er asiatisk-inspireret, og jeg kan kun anbefale, at man investerer i en goma dressing. Mums, det smager godt oven på…… Alt!

Anywho, her har I opskriften, som er ret simpel 🙂

Det skal du bruge (til ca. 6 stk.) til ‘brødet’: 
1 stort blomkål
3 æg
2 spsk. loppefrøskaller
1/2 dl. hørfrø
1 tsk. salt
1 tsk. hvidløgspulver

Tilbehør: Kyllinge frankfurter fra Danbo (modtaget som gave), spidskål, forårsløg, frisk chili, sesamfrø og gomadressing. 

Sådan gør du:
1. Riv blomkålet på et rivejern (den grove side) og bland derefter alle ingredienserne til brødet i en skål. Rør godt rundt.
2. Fordel dem i klatter på en bageplade med bagepapir. De skal være ca. 1 cm. høje.
3. Bag dem i ca. 25 min. ved 150 grader, varmluft.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments