4. februar 2020

Nemme proteinboller med skyr og revet gulerod

Nemme proteinboller med skyr

Efter jeg viste disse nemme proteinboller med skyr frem på Instagram, har opskriften været efterspurgt. Det kan jeg sådan set godt forstå 😀 Glutenfri proteinboller med hørfrø og revet gulerød. Man bliver nærmest stærkere bare af at kigge på dem 😉

Opskriften på bollerne har jeg justeret over flere omgange, men NU sidder de lige i skabet. Saftige og dejlige at bide i.

Nemme proteinboller med skyr

Det er nogle lidt specille boller, da de ikke indeholder mel (med mindre man tæller blendet havregryn som mel) og ej heller gær. Til gengæld indeholder de både æg, skyr og hytteost. Så altså, du skal ikke tænke lækker surdejsbolle, når du bager dem. Næ nej, de kan noget helt andet, sådan nogle proteinboller her.

De er ikke super store, men jeg lover de mætter godt. Det kan du måske tænke dig til ud fra ingredienslisten 🙂 Det gør dem også perfekte til at have med i madpakken eller måske snacke til/fra træning.

Nemme proteinboller med skyr
Nemme proteinboller med skyr

Opdkrifter med protein

Er du op udkig efter andre protein indholdige opskrifter, så har jeg samlet nogle links her til dig, der byder på lidt af hvert 🙂

Quinoadeller med gulerødder og majs

Cremet dip med butterbeans

Linser i karry – vegetarisk boller i karry

Kikærtetrøfler – til den søde tand 

Kikærtepandekager med grønsager

Nemme proteinboller med skyr

Nemme proteinboller med skyr og revet gulerod

Print Recipe
Serves: ca 10-11 stk

Ingredients

  • 250 g blendet havregryn
  • 200 g skyr
  • 2 æg
  • 150 g hytteost
  • 1 tsk salt
  • 1/2 dl hørfrø
  • 200 g revet gulerod
  • 2 tsk bagepulver

Instructions

1

Blend havregryn til mel. Evt med en minihakker.

2

Bland skyr, salt, æg og hytteost i en skål og blend med en stavblender (eller smid det i en blender).

3

Tilsæt hørfrø.

4

Riv gulerødderne og pres væsken ud så godt du kan mellem hænderne. Tilsæt til dejen sammen med bagepuler og rør godt rundt.

5

Fugt dine hænder og form små boller. Der bliver ca 10-11 stk (alt efter, hvor store du gerne vil have dem) og drys med hørfrø.

6

Bag ved 200 grader (varmluft) i ca 20-25 min.

Nemme proteinboller med skyr og revet gulerod 4
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments