Alle dips/ Dips, hummus og lign.

Cremet dip med butter beans

Her har du opskriften på en super nem cremet dip med butter beans, som smager helt fantastisk og som tilmed er ret sund. Så bliver det da næsten ikke bedre 😉 Den er lavet på butter beans (eller limabønner, som de også hedder) og indeholder derudover citronsaft, olivenolie, tahin og salt og peber.

Sådan en dip er rigtig god til grønsagsstænger, som tilbehør til aftensmaden eller som spread i en sandwich. Jeg kan godt lide at spise den med gulerodsstave og agurk til. Så føler jeg mig altså ret sund, når jeg ligger om aftenen i sofaen med sådan en her skål foran mig. Men helt ærligt, så smager det virkelig godt 🙂

Der går ikke længe før jeg igen har en nyfødt, som kræver min omsorg 24/7, så lige nu er jeg igang med at samle på ultra, ultra nemme opskrifter, som kan laves og spises med én hånd. Amme med den ene, spise med den anden. Her er denne opskrift på cremet dip med butter beans jo genial 🙂

Cremet dip med butter beans

Cremet dip med butter beans

Lignende opskrifter

Mangler du inspiration til andre skønne dips, så tjek også:

Linsehummus

Nem hummus med soltørrede tomater 

Hummus med søde kartofler

 

Cremet dip med butter beans

ingredienser

  • 1 dåse/karton butter beans (380 g)
  • 2 spsk olivenolie
  • Saften fra 1/2 citron
  • 1 spsk tahin
  • Salt og peber

Sådan gør du:

1

1 dåse/karton butter beans (380 g)

2

2 spsk olivenolie

3

Saften fra 1/2 citron

4

1 spsk tahin

5

Salt og peber

Notes

Bland alle ingredienserne. Jeg brugte bare en stavblender. Smag til med salt og peber. Hvis du ønsker en mere cremet konsistens, kan du tilsætte mere olie.


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.