

Min ynglings grøntsagspizza
Hej med jer,
Jeg håber I havde en dejlig aften igår, og I allesammen fik mandlen!
Idag vil jeg dele en favorit pizza med grøntsager opskrift med jer; pizza uden mel, hvor bunden er lavet af gulerødder og persillerødder. Også kaldet en rootza. Jeg har lavet den et par gange nu, og den er altså virkelig god! Grøntsagspizza bund er fast nok til, at man kan spise den med hænderne og så er den sprød i kanterne. Det er næsten lige før jeg foretrækker denne her fremfor traditionel pizza…. Næsten 😉
Reklamelinks er markeret med*

Grøntsagspizza
Dette er en af mine favorit opskrift på grøntsagspizza. Lækker, smagfuld og nem at lave.
5 fra 1 stemme
Antal: 1 pizza
Forberedelse10 min
Tilberedelse25 min
I alt35 min
Ingredienser
Dejen:
- 3 gulerødder
- 2 persillerødder
- 4 æg
- 2 spsk. profiber
- 1 tsk. salt
- ½ dl. chiafrø
- ca. 1 tsk. olivenolie
Fyld:
- Tomatpure
- sorte kalamata oliven
- parma skinke
- Tex mex ost.
Tilberedelse
- Riv gulerødder og persillerødder.
- Bland derefter alle ingredienserne i en skål og rør godt rundt.
- Fordel dejen på en bageplade, som du har smurt med et tyndt lad olivenolie. Brug fingrene til at presse dejen godt ud. Den skal være ca. 1 cm høj.
- Bag først bunden i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min.
- Tag derefter bunden ud og put fyld på. Bag derefter pizzaen i yderligere 10 min.