25. december 2014

Grøntsagspizza

Grøntsagspizza
Grøntsagspizza

Min ynglings grøntsagspizza

Hej med jer,
Jeg håber I havde en dejlig aften igår, og I allesammen fik mandlen!

Idag vil jeg dele en favorit pizza med grøntsager opskrift med jer; pizza uden mel, hvor bunden er lavet af gulerødder og persillerødder. Også kaldet en rootza. Jeg har lavet den et par gange nu, og den er altså virkelig god! Grøntsagspizza bund er fast nok til, at man kan spise den med hænderne og så er den sprød i kanterne. Det er næsten lige før jeg foretrækker denne her fremfor traditionel pizza…. Næsten 😉

10843763_742020095878161_1848453484_n_zps6259b53f.jpg

Grøntsagspizza

Dette er en af mine favorit opskrift på grøntsagspizza. Lækker, smagfuld og nem at lave.
5 fra 1 stemme
Antal: 1 pizza
Forberedelse10 min
Tilberedelse25 min
I alt35 min

Ingredienser

Dejen:

  • 3 gulerødder
  • 2 persillerødder
  • 4 æg
  • 2 spsk. profiber
  • 1 tsk. salt
  • 1/2 dl. chiafrø
  • ca. 1 tsk. olivenolie

Fyld:

  • Tomatpure
  • sorte kalamata oliven
  • parma skinke
  • Tex mex ost.

Tilberedelse

  • Riv gulerødder og persillerødder.
  • Bland derefter alle ingredienserne i en skål og rør godt rundt.
  • Fordel dejen på en bageplade, som du har smurt med et tyndt lad olivenolie. Brug fingrene til at presse dejen godt ud. Den skal være ca. 1 cm høj.
  • Bag først bunden i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min.
  • Tag derefter bunden ud og put fyld på. Bag derefter pizzaen i yderligere 10 min.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments