25. december 2014

Grøntsagspizza

10843763_742020095878161_1848453484_n_zps6259b53f.jpg
 photo 10843763_742020095878161_1848453484_n_zps6259b53f.jpg
 photo 1742445_1509439702642081_1952219035_n_zps990e1973.jpg

Hej med jer,
Jeg håber I havde en dejlig aften igår, og I allesammen fik mandlen!

Idag vil jeg dele en favorit opskrift med jer; pizza uden mel, hvor bunden er lavet af gulerødder og persillerødder. Også kaldet en rootza. Jeg har lavet den et par gange nu, og den er altså virkelig god! Bunden er fast nok til, at man kan spise den med hænderne og så er den sprød i kanterne. Det er næsten lige før jeg foretrækker denne her fremfor traditionel pizza…. Næsten 😉

Det skal du bruge (til én pizza): 
3 gulerødder
2 persillerødder
4 æg
2 spsk. profiber
1 tsk. salt
1/2 dl. chiafrø
ca. 1 tsk. olivenolie

Fyld:
Tomatpure, sorte kalamata oliven, parma skinke og tex mex ost.

Sådan gør du:
1. Riv gulerødder og persillerødder.
2. Bland derefter alle ingredienserne i en skål og rør godt rundt.
3. Fordel dejen på en bageplade, som du har smurt med et tyndt lad olivenolie. Brug fingrene til at presse dejen godt ud. Den skal være ca. 1 cm høj.
4. Bag først bunden i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min.
5. Tag derefter bunden ud og put fyld på. Bag derefter pizzaen i yderligere 10 min.

Grøntsagspizza 3
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments