Glutenfri stromboli pizza

stromboli1
stromboli3
strombili4

Hej yndlings,
Så er jeg tilbage fra Herning, hvor T stod på scenen sammen med de andre muskelbundter og gav Sydney Lee stærk konkurrence på både muller og orange kulør. Måske fuldte du med på min story på Instagram? Jeg var så stolt, som han stod der og poserede og smilte bredt, mens hundredevis af mennesker vurderede og granskede ham nøje. Jeg ved, det var super grænseoverskridende for ham, så det gør det bare endnu sejere i mine øjne.

Jeg var hans officielle opvarmer, hvilket egenligt bare betød, at jeg fik lov til at gå backstage, og at jeg sørgede for en lind strøm af riskiks og opmuntrende ord. Og hold nu op, hvor var det sjovt at få lov til at være en flue på væggen i en verden, som jeg ellers ikke bliver lukket ind i. Jeg har så meget respekt for det arbejde og den dedikation, som de her mennesker har lagt i deres fysik og kroppe, og nu hvor jeg har fuldt rejsen på tæt hold, så ved jeg, at det kræver MEGET mere, end man lige går og tror.

Og så må jeg også indrømme, at en del af hele showet også er ret komisk for sådan en som mig, som på ingen måde er en del af den verden.

Jeg har eksempelvis aldrig set så mange mennekser spise riskiks. Salget af riskiks må jo eksplodere op til sådan en konkurrence!

Jeg har heller aldrig set så mange orange mennesker. Der var sågar en guldfarvet en af slagsen, men den gik ikke hos dommerne 😉

Silicone bryster og hair extensions var der også en del af!

Glutenfri stromboli pizza: Lækker, nem og glutenfri

Nå, men nu til en lækker opskrift på glutenfri stromboli pizza, som jeg har glædet mig til at dele med jer. Dejen til pizzaen på billederne hedder en stromboli dej eller fathead pizza, som den også går under i lchf verdenen. Det knapt så flatterende navn skyldes nok, at den indeholder en hel del ost. Ahem. Men hvis man bare ruller den tyndt ud, og sørger for et sundt fyld, så tror jeg faktisk ikke, at den er så fat igen. Det gode ved den er, at den er sprød, så man kan spise den med hånden, hvilket ellers ikke så ofte er the case med ‘sunde’ pizzaer. Så er den glutenfri, mætter godt, smager skønt og kræver hverken hævetid eller forbagning.

Se også mine opskrifter på glutenfri quinoapizza og grønsagspizza.

Reklamelinks er markeret med*
Glutenfri stromboli pizza 1

Glutenfri stromboli pizza

En lækker opskrift på glutenfri stromboli pizza, som jeg har glædet mig til at dele med jer. Dejen til pizzaen på billederne hedder en stromboli dej eller fathead pizza, som den også går under i lchf verdenen.
5 fra 1 stemme
Forberedelse15 min
Tilberedelse15 min
I alt30 min

Ingredienser

Dej

 • 250 g. revet mozarella
 • 2 æg
 • 50 g. loppefrøskaller
 • 3 spsk. sesam

Topping

 • Pizzasovs
 • parmaskinke
 • grønkål
 • oliven uden sten
 • Frisk parmesan (drysset på efter bagning)

Tilberedelse

 • Smelt al osten på en slip-let pande
 • Når al osten er smeltet hældes det over i en skål og de andre ingredienser tilsættes
 • Ælt godt med den ene hånd til alle ingredienser er blandet sammen. ‘Dejen’ er lidt gummiagtig
 • Rul dejen ud til en tynd pizzabund mellem to stykker bagepapir (så den ikke klistrer) og put ønsket fyld på
 • Bag pizzaen i ovnen i ca. 15 min ved 200 grader, varmluft
 • Enjoy 🙂
Del med nogen du holder af
Facebook
Pinterest
Email
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments