14. januar 2015

Chokoladekage med quinoa

 photo 10890542_1598138280415328_264213386_n_zps2e148101.jpg

Uh, denne her opskrift har jeg glædet til at dele med jer. Det er en kage, der indeholder 2 flotte dl. quinoa og som ligger dejligt tungt i maven. Faktisk så fik jeg så sent som idag en sms fra min lillebror, som er på idrætshøjskole, hvor han spurgte, om jeg ikke vil bage den til ham i weekenden. Det vil jeg selvfølgelig gerne!

Det skal du bruge:
2 dl. quinoa
2 dl. dadler
4 æg
5 spsk. kakaopulver
100 g. mørk chokolade (70 %)
3 spsk. rapsolie
1 tsk. bagepulver

Sådan gør du: 
1. Kog quinoaen efter anvisningen på pakken og lad dem køle af.
2. Blend æg, dadler og rapsolie. Tilsæt quinoaen, kakaopulveret og bagepulver.
3. Hak chokoladen groft og tilsæt den. Rør godt rundt.
4. Put kagen i en form og bag den i ca. 25 m. ved 200 grader (varmluft).

Chokoladekage med quinoa 2
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments