Egenligt havde jeg tænkt mig, at jeg skulle grille de her kyllingepølser, som jeg har fået foræret af Danpo, men altsååååå nu gider jeg ikke vente længere på det der grillvejr! Jeg har i stedet lavet alternative pølsebrød af blomkål, som er 100 gange bedre end de der papbrød, som man kan købe i supermarkederne. Fyldet er asiatisk-inspireret, og jeg kan kun anbefale, at man investerer i en goma dressing. Mums, det smager godt oven på…… Alt!
Anywho, her har I opskriften, som er ret simpel 🙂
Det skal du bruge (til ca. 6 stk.) til ‘brødet’:
1 stort blomkål
3 æg
2 spsk. loppefrøskaller
1/2 dl. hørfrø
1 tsk. salt
1 tsk. hvidløgspulver
Tilbehør: Kyllinge frankfurter fra Danbo (modtaget som gave), spidskål, forårsløg, frisk chili, sesamfrø og gomadressing.
Sådan gør du:
1. Riv blomkålet på et rivejern (den grove side) og bland derefter alle ingredienserne til brødet i en skål. Rør godt rundt.
2. Fordel dem i klatter på en bageplade med bagepapir. De skal være ca. 1 cm. høje.
3. Bag dem i ca. 25 min. ved 150 grader, varmluft.
8 Kommentarer
Line Rømer
5. august 2015 at 15:06Årh Katte! De der hotdogbrød skal jeg 100% prøve at lave i aften! Ser mums ud!
Katharina
7. august 2015 at 20:25Do it, de er gode 😀
Maria Hoffbeck fra En verden af kunst
30. juli 2015 at 23:08Det ser rigtig lækkert ud og jeg kender til alt det med at vente på bedre vejr, som aldrig kommer.
Aften hilsner med håbet om et godt solskinsvejr med lidt sene grillaftener endnu 🙂
Katharina
31. juli 2015 at 8:47Tak for din søde kommentar 🙂 Lad os alle krydse fingre!
Camilla L W
30. juli 2015 at 22:03Lyder lækkert… Men hvor finder du din goma-dressing henne? Jeg kan aldrig opstøve dem…
Katharina
31. juli 2015 at 8:45Hej, Jeg har fundet min i Kødbyen, hvor der er sådan et asiatisk foodmarket sted, men jeg har også spottet goma dressing i Torvehallerne i den der lille asiatiske biks, der ligger 🙂
joze
30. juli 2015 at 16:38Hvor mange brød er der mon til?:)
Katharina
31. juli 2015 at 8:43Der er til ca. 6 stk. 🙂