Sundt og sødt

Sund chokolade mousse

Sund chokolade mousse med avocado

Okay, jeg indrømmer gerne, at det lyder underligt. Avokado og banan, som grundbase for en sund chokolade mousse!? Jeg var også meget skeptisk i starten, men ikke desto mindre er denne her dessert gået hen og blevet en af mine absolut favouritter inden for ‘sundt og sødt’ kategorien. Den er ret fed i det, på grund af alle de gode fedtstoffer, så jeg vil helt klart anbefale, at man serverer den med noget frisk frugt. Hvis man vil have den endnu mere chokolade-agtig kan man også hakke noget mørk chokolade og blande op i. Perfekt til fredagshygge 🙂

Sund chokolade mousse med avocado Sund chokolade mousse med avocado Sund chokolade mousse med avocado

Sund chokolade mousse

Det skal du bruge:
1 moden avocado
2 bananer
1 håndfuld dadler (jeg er ikke så meget for at veje, så I får den lidt på slum 😉 )
5 spsk kakaopulver

Sådan gør du:
Fjern stenene fra dadlerne og hak dem groft. Tilsæt resten af ingredienser og mos dem med en stavblender (eller smid hele molevitten i en blender). Lad moussen afkøle i køleskabet i et par timer, så smager den endnu bedre.


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

4 Kommentarer

 • Reply
  marie
  2. november 2014 at 17:16

  Super lækker dessert 🙂

  • Reply
   Katharina
   3. november 2014 at 8:53

   Helt enig! 🙂

 • Reply
  Jozefina
  11. april 2014 at 22:39

  Yum. Det bliver jeg nødt til at prøve. Du lavede engang nogle vildt lækre müsli barer, håber at de snart kommer op herinde 😉

  • Reply
   Katharina
   12. april 2014 at 6:49

   You read my mind;) Har har allerede lavet dem, så de kommer snart på bloggen.

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.