Du kan måske huske, at jeg mødtes med søde Maria og lavede denne her lækre salat ud af rester? Vi havde hver vores lille bunke med rester fra ugen, og sammen fik vi lavet det lækreste stop madspild måltid. Ud over salaten lavede vi også disse små pitabrøds hapsere aka verdens nemmeste naanbrød.
Maria havde et ensomt pitabrød med, som vi tryllede om til små sprøde snacks med masser af smag af hvidløg og salt. Perfekt til en cremet dahl eksempelvis.
Nu ved jeg ikke med dig, men jeg er i hvert fald skyldig i mange pitabrød med mug. De ligger i den der plastikpakke og vupti, så er de for gamle.
Verdens nemmeste naanbrød
Så hvis du har et brød eller to tilovers fra eksempelvis fyldte pitabrød, så kommer her en meget nem opskrift, som forhindrer dem i at ende i skraldespanden 🙂
Reklamelinks er markeret med*
Verdens nemmeste naanbrød
(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
- Pitabrød
- Olivenolie
- Flagesalt
- Hvidløg
- nigellafrø (eller sorte sesam)
- Evt. frisk persille
Tilberedelse
- Bland olivenolie med hakket hvidløg i en skål.Olivenolie,Hvidløg
- Skær pitabrødet over og derefter i små trekanter. Drys med olivenolie og hvidløg og derefter med lidt salt og nigellafrø.Pitabrød,Flagesalt,nigellafrø
- Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 5 min. eller til de er begyndt at blive sprøde.
- Drys evt. med persilleEvt. frisk persille