Annonce

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Verdens nemmeste naanbrød

Du kan måske huske, at jeg mødtes med søde Maria og lavede denne her lækre salat ud af rester? Vi havde hver vores lille bunke med rester fra ugen, og sammen fik vi lavet det lækreste stop madspild måltid. Ud over salaten lavede vi også disse små pitabrøds hapsere aka verdens nemmeste naanbrød.

Verdens nemmeste naan brød

Maria havde et ensomt pitabrød med, som vi tryllede om til små sprøde snacks med masser af smag af hvidløg og salt. Perfekt til en cremet dahl eksempelvis.

Nu ved jeg ikke med dig, men jeg er i hvert fald skyldig i mange pitabrød med mug. De ligger i den der plastikpakke og vupti, så er de for gamle.

Verdens nemmeste naanbrød

Så hvis du har et brød eller to tilovers fra eksempelvis fyldte pitabrød, så kommer her en meget nem opskrift, som forhindrer dem i at ende i skraldespanden 🙂

Verdens nemmeste naan brød
Verdens nemmeste naan brød

Reklamelinks er markeret med*

Verdens nemmeste naan brød
5 fra 1 stemme

Verdens nemmeste naanbrød

Et gammelt pitabrød, noget olivenolie, salt og hvidløg. Det er faktisk alt, hvad du skal bruge for at lave verdens nemmeste naanbrød

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 10 minutter

Ingredienser 

  • Pitabrød
  • Olivenolie
  • Flagesalt
  • Hvidløg
  • nigellafrø (eller sorte sesam)
  • Evt. frisk persille

Tilberedelse

  • Bland olivenolie med hakket hvidløg i en skål.
    Olivenolie,Hvidløg
  • Skær pitabrødet over og derefter i små trekanter. Drys med olivenolie og hvidløg og derefter med lidt salt og nigellafrø.
    Pitabrød,Flagesalt,nigellafrø
  • Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 5 min. eller til de er begyndt at blive sprøde.
  • Drys evt. med persille
    Evt. frisk persille
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 1 stemme
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments