Annonce

Verdens nemmeste naanbrød

Du kan måske huske, at jeg mødtes med søde Maria og lavede denne her lækre salat ud af rester? Vi havde hver vores lille bunke med rester fra ugen, og sammen fik vi lavet det lækreste stop madspild måltid. Ud over salaten lavede vi også disse små pitabrøds hapsere aka verdens nemmeste naanbrød.

Verdens nemmeste naan brød

Maria havde et ensomt pitabrød med, som vi tryllede om til små sprøde snacks med masser af smag af hvidløg og salt. Perfekt til en cremet dahl eksempelvis.

Nu ved jeg ikke med dig, men jeg er i hvert fald skyldig i mange pitabrød med mug. De ligger i den der plastikpakke og vupti, så er de for gamle.

Verdens nemmeste naanbrød

Så hvis du har et brød eller to tilovers fra eksempelvis fyldte pitabrød, så kommer her en meget nem opskrift, som forhindrer dem i at ende i skraldespanden 🙂

Verdens nemmeste naan brød
Verdens nemmeste naan brød
Verdens nemmeste naan brød

Verdens nemmeste naanbrød

Et gammelt pitabrød, noget olivenolie, salt og hvidløg. Det er faktisk alt, hvad du skal bruge for at lave verdens nemmeste naanbrød
5 fra 1 stemme
Forberedelse5 min
Tilberedelse5 min
I alt10 min

Ingredienser

Tilberedelse

  • Bland olivenolie med hakket hvidløg i en skål.
    Olivenolie, Hvidløg
  • Skær pitabrødet over og derefter i små trekanter. Drys med olivenolie og hvidløg og derefter med lidt salt og nigellafrø.
    Pitabrød, Flagesalt, Nigellafrø eller sorte sesam
  • Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 5 min. eller til de er begyndt at blive sprøde.
  • Drys evt. med persille
    Evt. frisk persille
Del med nogen du holder af
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments