15. september 2018

Verdens nemmeste naanbrød

Du kan måske huske, at jeg mødtes med søde Maria og lavede denne her lækre salat ud af rester? Vi havde hver vores lille bunke med rester fra ugen, og sammen fik vi lavet det lækreste stop madspild måltid. Ud over salaten lavede vi også disse små pitabrøds hapsere aka verdens nemmeste naanbrød.

Verdens nemmeste naan brød

Maria havde et ensomt pitabrød med, som vi tryllede om til små sprøde snacks med masser af smag af hvidløg og salt. Perfekt til en cremet dahl eksempelvis.

Nu ved jeg ikke med dig, men jeg er i hvert fald skyldig i mange pitabrød med mug. De ligger i den der plastikpakke og vupti, så er de for gamle.

Så hvis du har et brød eller to tilovers fra eksempelvis fyldte pitabrød, så kommer her en meget nem opskrift, som forhindrer dem i at ende i skraldespanden 🙂

Verdens nemmeste naan brød
Verdens nemmeste naan brød

Verdens nemmeste naanbrød

Ingredients

  • Pitabrød
  • Olivenolie
  • Flagesalt
  • Hvidløg
  • Nigellafrø eller sorte sesam
  • Evt. frisk persille

Instructions

1

Bland olivenolie med hakket hvidløg i en skål.

2

Skær pitabrødet over og derefter i små trekanter. Drys med olivenolie og hvidløg og derefter med lidt salt og nigellafrø.

3

Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 5 min. eller til de er begyndt at blive sprøde.

4

Drys evt. med persille

Verdens nemmeste naanbrød 4
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments