22. januar 2017

Opskrift: Rugbrødspizza på 10 minutter

Italiensk pizza, pizza med quinoabund og grønsagsbund. Pizza smager bare godt! Det kan de fleste vidst blive enige om 🙂 Især her i januar, hvor man måske craver endnu mere comfort food end ellers. For man skal jo have det godt. Ja, man skal! Her er en opskrift (jeg ved ikke engang om den kvalificerer sig til sådan en fin titel) på nemme rugbrødspizzaer, der kan ligge dampende varme på tallerken efter 15 minnutter fra start.

Se dét er til at overskue på en grå januarsmandag! Jeg har sådan set bare smurt nogle stykker kernerugbrød med et spsk. pizzasovs fra Urtekram, lagt et stykke seranoskinke på, drysset med revet ost og pyntet med frisk basilikum og så har jeg bagt dem i ovnen ved 200 grader (varmluft) i ca. 10 min. Men kun fantasien sætter grænser for fyldet, så hvis det er en nr. 16 du altid bestiller fra dit lokale pizzeria, så prøv at efterligne den. Det er, indrømmet, ikke den helt samme lækre pizza-oplevelse, men trods alt en meget sundere og billigere aftensmad 🙂

Rugbrødspizza
Rugbrødspizza
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments