24. oktober 2014

Retro style æggemuffins

 photo 10731699_459956184142150_79484335_n_zps2018ae49.jpg

Der er intet nyt eller særligt interessant over de her æggemuffins, men derfor smager de stadig godt 🙂 Jeg lavede dem en dag, hvor jeg kom sent hjem, og det eneste jeg kunne overskue var at kyle en masse ingredienser ned i en skål og røre rundt, uden at skulle hakke og snitte and what not. Det er en ret stort portion jeg har angivet, så hver lige opmærksom på det. Til gengæld kan de sagtens fryses ned eller bruges til madpakken.

Hvis I har fået lyst til madmuffins, så tjek også denne her opskrift på muffins med squash og kylling.

Iøvrigt så er jeg ved at lave et nyt initiativ her på bloggen, som I godt kan glæde jer til 😀

Det skal du bruge (ca. 15 stk.):
4 dl. optøede ærter
1 pakke skinketern
6 æg
1 dåse majs
250 g. hytteost
2 spsk. loppefrøskaller
1 spsk. oregano
Salt & peber
Revet mozarealle til at drysse ovenpå

Sådan gør du:
1. Pisk æggene i en stor skål og tilsæt oregano og salt og peber.
2. Tilsæt derefter alle de resterende ingredienser og rør rigtig godt rundt.
3. Fordel blandingen i små muffinforme og drys med lidt ost.
4. Bag ved 200 grader i ca. 20 min. Tror jeg, glemte at tage tid 😉

Retro style æggemuffins 2
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments