🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Glutenfri cookies med chokolade

Glutenfri cookies
 photo 11429743_418758724997333_1291783430_n_zpsyqrazugp.jpg

Glutenfri cookies med chokolade: Perfekt alternativ

Godmorgen derude,
Jeg vågnede åndssvagt tidligt, så nu har jeg tid til at dele denne helt fantastiske opskrift på glutenfri cookies med jer 🙂 Jeg har tænkt mig at tilbringe det meste af min dag med udsigt til bølger og sand, og jeg forudser allerede, at jeg kommer til at tage en blunder på stranden senere (dækket godt ind i solcreme selvfølgelig!). Min uge har nemlig været ret hård, men sjov, men hård. Så jeg skruer helt ned. Og spiser masser af jordbær og ærter.
Okay, her kommer opskriften så. Det er seriøst nogle af de bedste cookies, jeg har smagt! De er endda forholdsvis sunde, så man kan roligt tage en til hver hånd 😉

Reklamelinks er markeret med*

11420803_1454700638179251_1356358893_n_zpsdcrnz1nk.jpg
5 fra 1 stemme

Glutenfri cookies med chokolade

Glutenfri cookies med chokolade og kokos. De er lækre, sunde og nemme at lave.
Antal: 20 stk

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Ingredienser 

 • 2,5 dl. mandelmel
 • 1,5 dl kokosmel
 • 1 tsk bagepulver
 • ½ tsk salt
 • 1 dl kokossukker
 • ½ tsk vaniliepulver
 • 120 g blødt smør
 • 1 æg
 • 1 dl kokoschips (eller flager)
 • 75 g mørk chokolade

Tilberedelse

 • Bland, mandelmel, kokosmel, bagepulver, salt, kokossukker og vaniliepulver i en stor skål.
  2,5 dl. mandelmel,1,5 dl kokosmel,1 tsk bagepulver,1/2 tsk salt,1 dl kokossukker,1/2 tsk vaniliepulver
 • Tilsæt smørret og smuldr med fingrene. Tilsæt derefter ægget og rør godt rundt.
  120 g blødt smør,1 æg
 • Hak chokoladen groft og tilsæt den og kokoschips.
  75 g mørk chokolade,1 dl kokoschips
 • Opvarm ovnen til 150 grader (varmluft).
 • Tril kugler af 2 – 2,5 cm diameter og fordel dem på to bageplader beklædt med bagepapir. Der skal være godt mellemrum mellem.
 • Pres dem derefter flade, så de bliver ca. 0,5 cm. tykke.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 1 stemme
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

5 from 1 vote (1 rating without comment)
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments