Glutenfri cookies med chokolade: Perfekt alternativ
Godmorgen derude,
Jeg vågnede åndssvagt tidligt, så nu har jeg tid til at dele denne helt fantastiske opskrift på glutenfri cookies med jer 🙂 Jeg har tænkt mig at tilbringe det meste af min dag med udsigt til bølger og sand, og jeg forudser allerede, at jeg kommer til at tage en blunder på stranden senere (dækket godt ind i solcreme selvfølgelig!). Min uge har nemlig været ret hård, men sjov, men hård. Så jeg skruer helt ned. Og spiser masser af jordbær og ærter.
Okay, her kommer opskriften så. Det er seriøst nogle af de bedste cookies, jeg har smagt! De er endda forholdsvis sunde, så man kan roligt tage en til hver hånd 😉
Reklamelinks er markeret med*
Glutenfri cookies med chokolade
(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
- 2,5 dl. mandelmel
- 1,5 dl kokosmel
- 1 tsk bagepulver
- ½ tsk salt
- 1 dl kokossukker
- ½ tsk vaniliepulver
- 120 g blødt smør
- 1 æg
- 1 dl kokoschips (eller flager)
- 75 g mørk chokolade
Tilberedelse
- Bland, mandelmel, kokosmel, bagepulver, salt, kokossukker og vaniliepulver i en stor skål.2,5 dl. mandelmel,1,5 dl kokosmel,1 tsk bagepulver,1/2 tsk salt,1 dl kokossukker,1/2 tsk vaniliepulver
- Tilsæt smørret og smuldr med fingrene. Tilsæt derefter ægget og rør godt rundt.120 g blødt smør,1 æg
- Hak chokoladen groft og tilsæt den og kokoschips.75 g mørk chokolade,1 dl kokoschips
- Opvarm ovnen til 150 grader (varmluft).
- Tril kugler af 2 – 2,5 cm diameter og fordel dem på to bageplader beklædt med bagepapir. Der skal være godt mellemrum mellem.
- Pres dem derefter flade, så de bliver ca. 0,5 cm. tykke.