🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Nem græsk salat med feta

Det her er en af mine yndlingsalater. Nem græsk salat med oliven, feta og friske grønsager. Mmmmh sådan en her sag er bare det lækreste 🙂 Tais kan ikke lide feta (!!!!), så det er desværre ikke en salat, jeg laver så ofte. Når det en sjælden gang imellem sker, at jeg har en aften alene, så kan jeg godt finde på at lave en kæmpe skål med sådan en her salat og så får den ikke for lidt med fetaen! Har jo ligesom noget, jeg skal have indhentet.

Det gælder om at få fat i nogle lækre råvarer, for det er virkelig vigtigt med denne salat. En god feta (jeg anbefaler en, som ligger i en oliemarinade, som også kan komme i salaten), en sprød øko agurk og faste tomater. Så føles det næsten som at sidde på en restaurant i grækenland 😉

Er du vild med feta salater? Så kan jeg også anbefale:

Vandmelon salat med feta

Salat med bagte peberfrugter, gulerødder og feta

Bønnesalat med sennepsdressing og feta

Nem græsk salat

Server den til

Dette er en af de salater, som går til det meste. Klassiske frikadeller, frikadeller med feta og oliven (for at blive i det græske hjørne), eller måske nogle vegetariske gulerodsdeller. Eller hvad med sesampaneret kyllingelår eller en tomattærte med butterdej.

Nem græsk salat

Reklamelinks er markeret med*

nem græsk salat
5 fra 2 stemmer

Nem græsk salat med feta

Det her er en af mine yndlingsalater. Nem græsk salat med oliven, feta og friske grønsager. Spis den som tilbehør til en god bøf eller hvad du nu har lyst til.

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter

Ingredienser 

 • ½ agurk
 • 3 mellemstore tomater (de må gerne være faste i det)
 • ½ gul peberfrugt
 • ½ rødløg
 • 75 g feta i olie
 • 1 håndfuld kalamata oliven (uden sten)
 • 2 spsk citronsaft
 • salt og peber
 • 1 spsk olivenolie
 • 1 håndfuld frisk persille

Tilberedelse

 • Skær agurk, tomater og peberfrugt i tern og put grønsagerne over i en salatskål.
  ½ agurk,3 mellemstore tomater,½ gul peberfrugt
 • Tilsæt rødløg i tynde skiver, feta i tern (her må noget af olien gerne komme med) og oliven.
  ½ rødløg,75 g feta i olie,1 håndfuld kalamata oliven
 • Slut af med olivenolie, citronsaft, hakket persille og smag til med salt og peber.
  2 spsk citronsaft,salt og peber,1 spsk olivenolie,1 håndfuld frisk persille
 • Bland det hele godt rundt.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 2 stemmer
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments