11. juni 2018

Kylling i pikantsovs

Kylling i pikantsovs
Kylling i pikantsovs
Kylling i pikantsovs

Nogle gange så glæder jeg mig særligt meget til at dele en opskrift med jer her på bloggen, og dette er en af de gange 🙂 Denne her ret med sunde kyllingedeller med spinat, en cremet sovs med pikantost og masser af grønsager, var nemlig toplækker.

Kylling i pikantsovs: en hverdagsfavorit

Det er en rigtig vaskeægte hverdagsret, da den er nem at lave, sund og så vil jeg vove at påstå, at de fleste kan lide den. Smagen er mild og rund og der er sneget flere grønsager ind end man kan smage 😉 Og lad dig ikke skræmme af, at der skal pikantost i. Selv Tais, der ikke kan lide ost (en af hans eneste dårlige kvaliteter!!!) labbede retten i sig.

Se også min opskrift på PIKANT PASTA MED KYLLING OG BACON HER >>>

Kylling i pikantsovs 1

Kylling i pikantsovs

Denne opskrift på kylling i pikantsovs er en rigtig vaskeægte hverdagsret, da den er nem at lave, sund og så vil jeg vove at påstå, at de fleste kan lide den. 
5 fra 1 stemme
Antal: 4 portioner

Ingredienser

  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 200 g. spinat
  • 400 g hakket kylling
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 1 æg
  • 4 spsk. havregryn
  • 3 porre
  • 200 g pikant ost
  • 1 dåse rød peberfrugt. Steg i ca. 5-10 min.
  • kokosmælk
  • 100 g. frisk spinat
  • 1 spsk. paprika
  • Olivenolie til at stege i

Tilberedelse

  • Først laves kyllingedelllerne. Hak 1 løg, hvidløg og bland det i en skål med hakket kyllingekød, salt, peber, æg og havregryn
  • Steg ca. 100 g. frisk spinat på en pande til den falder sammen. Pres væsken ud og hak den groft og tilsæt derefter til kyllingefarsen
  • Ælt godt igennem og form ca. 15 stk. kyllingedeller – alt efter, hvor store du gerne vil have dem
  • Steg dem i olivenolie til de er færdige
  • Så er det blevet tid til at lave sovsen. Enten på en anden pande eller i en stor gryde
  • Steg 1 løg (halveret og skåret i skiver), porre skåret i skiver og peberfrugt i skiver i ca. 5-10 min.
  • Tilsæt kokosmælk, pikant ost, ca. 100 g. frisk spinat og paprika og lad det simre lidt
  • Bland derefter sovsen med kyllingedellerne og smag til med salt og peber
  • Server eksempelvis med frisk persille og blomkålsris

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments