
Igår fik jeg disse kikærtepandekager med spinat til aftensmad, som jeg bagte i ovnen med en med en krydret spinat/spidskål/ærte blanding og masser af ost på toppen. Mums det smagte godt 🙂 Og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan putte i af fyld.
Om lidt skal jeg til bodyflow, så på Kræmmermarked (min bror har langt om længe fået mig overtalt) og så lave mad til hele familien i aften. Lige en søndag efter mit hjerte 🙂
Opskrift på kikærtepandekager med spinat
Det skal du bruge:
3 fed hvidløg
ca. 250 g. frisk spinat
4 æg
1 tsk. spidskommen
3 dl. kikærtemel
3 dl. mælk
Salt & peber
Olivenolie til stegning
Sådan gør du:
Hak hvidløgene fint og steg dem i lidt olivenolie. Tilsæt salt, peber og spidskommen og svits kort. Tilsæt derefter spinaten og steg til den er ‘faldet sammen’. Pisk æggene i en stor skål og tilsæt kikærtemel og mælk. Pisk rigtig godt, så der ikke kommer klumper i dejen. Si derefter det meste af væden fra spinaten og han den groft. Tilsæt den ægge/kikærtemel blandingen og rør godt rund. Steg pandekagerne i olivenolie i ca. 3 min. på hver side, eller til de er gyldne.
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.