4. maj 2014

Kikærtepandekager med spinat

 photo kikaeligrtepandekager_zps0e614bd1.jpg

Igår fik jeg disse kikærtepandekager med spinat til aftensmad, som jeg bagte i ovnen med en med en krydret spinat/spidskål/ærte blanding og masser af ost på toppen. Mums det smagte godt 🙂 Og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan putte i af fyld.

Om lidt skal jeg til bodyflow, så på Kræmmermarked (min bror har langt om længe fået mig overtalt) og så lave mad til hele familien i aften. Lige en søndag efter mit hjerte 🙂


Opskrift på kikærtepandekager med spinat

Det skal du bruge: 
3 fed hvidløg
ca. 250 g. frisk spinat
4 æg
1 tsk. spidskommen
3 dl. kikærtemel
3 dl. mælk
Salt & peber
Olivenolie til stegning

Sådan gør du: 
Hak hvidløgene fint og steg dem i lidt olivenolie. Tilsæt salt, peber og spidskommen og svits kort. Tilsæt derefter spinaten og steg til den er ‘faldet sammen’. Pisk æggene i en stor skål og tilsæt kikærtemel og mælk. Pisk rigtig godt, så der ikke kommer klumper i dejen. Si derefter det meste af væden fra spinaten og han den groft. Tilsæt den ægge/kikærtemel blandingen og rør godt rund. Steg pandekagerne i olivenolie i ca. 3 min. på hver side, eller til de er gyldne.

Kikærtepandekager med spinat 1
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments