Quantcast
4. maj 2014

Kikærtepandekager med spinat

Kikærtepandekager med spinat

Opskrift på kikærtepandekager med spinat

Igår fik jeg disse kikærtepandekager med spinat til aftensmad, som jeg bagte i ovnen med en med en krydret spinat/spidskål/ærte blanding og masser af ost på toppen. Mums det smagte godt 🙂 Og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan putte i af fyld.

Om lidt skal jeg til bodyflow, så på Kræmmermarked (min bror har langt om længe fået mig overtalt) og så lave mad til hele familien i aften. Lige en søndag efter mit hjerte 🙂


Kikærtepandekager med spinat 1

Kikærtepandekager med spinat

De her kikærtepandekager er super nemme at lave, og smager fantastisk. Hertil er de rigtig sunde, så du kan tillade dig at spise en masse.
5 fra 1 stemme
Forberedelse15 min
Tilberedelse3 min
I alt18 min

Ingredienser

  • 3 fed hvidløg
  • 250 g. frisk spinat
  • 4 æg
  • 1 tsk. spidskommen
  • 3 dl. kikærtemel
  • 3 dl. mælk
  • Salt & peber
  • Olivenolie til stegning

Tilberedelse

  • Hak hvidløgene fint og steg dem i lidt olivenolie. Tilsæt salt, peber og spidskommen og svits kort. Tilsæt derefter spinaten og steg til den er ‘faldet sammen’. Pisk æggene i en stor skål og tilsæt kikærtemel og mælk. Pisk rigtig godt, så der ikke kommer klumper i dejen. Si derefter det meste af væden fra spinaten og han den groft. Tilsæt den ægge/kikærtemel blandingen og rør godt rund. Steg pandekagerne i olivenolie i ca. 3 min. på hver side, eller til de er gyldne.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments