Quantcast
29. november 2019

Brownie cookies

Hvis du kan lide brownie, så kan du helt hundrede også lide de her brownie cookies. De har en kraftig smag af chokolade, og ja, de smager sådan set af brownie. Det er jo ikke værst!

Nemme brownie cookies

De er ultra nemme at lave og kræver ingen hviletid i køleskabet, så de er også hurtige at bikse sammen. Det er jo ikke til at kimse af, når lækkersultet melder sig 🙂 Man kan næsten fornemme det ud fra billederne, men de er sprøde udenpå og helt chewy inden i.

Jeg ved godt, at ‘chewy’ ikke er et dansk ord, men lige når det kommer til cookies, så er der bare intet bedre ord, synes jeg. Eller har du et godt forslag? 🙂

Brownie cookies 1
Brownie cookies 2
Brownie cookies 3

Opskrifter på sundt og sødt

Leder du andre efter opskrifter på flere lækkerier? Så tjek også disse 🙂

Drømmekagemuffins

Blondies med lime og birkes 

Og her er nogle til den sundere side:

Trøfler lavet med blandt andet kikærter

Kokostoppe sødet med dadler

Brownie cookies 4
Brownie cookies

Brownie cookies

Hvis du kan lide brownie, så kan du helt hundrede også lide de her brownie cookies. De har en kraftig smag af chokolade, og ja, de smager sådan set af brownie.
5 fra 1 stemme
Antal: 20 stk
Forberedelse10 min
Tilberedelse15 min
I alt25 min

Ingredienser

  • 50 g smør
  • 350 g mørk chokolade
  • 2 æg
  • 180 g sukker
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk vaniljepulver
  • 1/2 tsk salt
  • 90 g hvedemel

Tilberedelse

  • Start med at smelte smørret og 250 g chokolde i et vandbad eller en lille gryde. Hvis du bruger gryde modellen, så husk at rør rundt, så det ikke brænder på.
  • Når chokoladen er smeltet lader du det køle, mens du pisker æg og sukker luftigt i en skål.
  • Vend derefter den smeltede chokolade i forsigtigt.
  • Si bagepulver, vaniljepulver, salt og hvedemel i og vend igen rundt.
  • Hak de sidste 100 g. mørk chokolade groft og vend forsigtigt chokoladen i dejen.
  • Tænd ovnen på 170 grader og beklæd to bageplader med bagepapir.
  • Lav små kugler af dejen med to tsk’er og fordel dem på bagepladerne. De flyder ud i ovnen. Bag dem i ca. 8-10 min. De er færdige, når de begynder at krakelere og bliver matte på overfladen.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments