🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Sticks med tomat og mozzarella

Haps, haps. Endnu en let lille tapas ret, der kan spises med en hånd, som jeg har tænkt mig at lave til Vionas barnedåb. Det vil sige; som jeg har sat min mor til at lave 🙂

Det er små spyd med cherrytomater, frisk basilikum, mozzarella og agurk. Er man rigtig fræk, så er de også lækre med en skive avocado.

Sticks med tomat og mozzarella

Jeg har skrevet en ingrediensliste til otte spyd (dem der er på billedet), men det kommer jo an på, hvor store/lange man synes de skal være 🙂

Udover at være perfekte til tapasarrangementer og andre arrangementer, hvor man spiser fingermad, så tror jeg også, de kunne være lækre i madpakken, da de er så friske i det og man ikke behøver bestik, for at spise dem.

Sticks med tomatsalat
Sticks med tomatsalat
Sticks med tomatsalat

Reklamelinks er markeret med*

Sticks med tomatsalat
5 fra 1 stemme

Sticks med tomat og mozzarella

Søde små sticks med tomat og mozzarella. Server dem til fest, et flot frokostbord eller til en brunch.
Antal: 8 stk

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 10 minutter

Ingredienser 

  • 1 pakke cherrytomater
  • 1 pose små mozzarella kugler
  • ½ agurk
  • 16 friske basilikumsblade
  • Salt og peber
  • Evt. lidt olivenolie og citronsaft
  • Tynde træpinde

Tilberedelse

  • Skær i mindre stykker og sæt på en træpind.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 1 stemme
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments