🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Brombærmuffins med hvid chokolade

Du kan stadig nå at plukke brombær, så du kan bage disse virkelig lækre brombærmuffins med hvid chokolade. De er super nemme at bikse sammen (seriøst, det tager ingen tid) og de smager SÅ godt. Så frem med en lille bøtte og ud og pluk brombær, hvis du da ikke allerede har været på brombærrov 😉 Ej, men for reals. Det er så hyggeligt at plukke brombær med venner eller familie 🙂 Jeg er så heldig at bo tæt på flere forskellige brombærspots, hvor jeg snildt kan fylde flere bøtter uden man nærmest kan se, at jeg har plukket nogle. Tais plejer også at være sød til at hjælpe med at plukke og det er altid godt med en høj mand (eller dame), da de gode altid sidder øverst oppe! Naturen har virkelig ikke gjort det nemt for os!

Opskriften er stort set den samme, som jeg bruger til mine rabarbermuffins med hvid chokolade. Her er rabarber bare byttet ud med 200 g brombær og så har jeg skruet en anelse ned for sukkerindholdet. Den hvide chokolade har jeg ikke pillet ved, for det smager bare altid godt 🙂

Brombærmuffins med hvid chokolade

Er du på udkig efter flere muffin opskrifter, så prøv også mine opskrifter på muffins med sorte bønner og peanut butter topping og drømmekage muffins med ekstra topping.

Brombærmuffins med hvid chokolade
Brombærmuffins med hvid chokolade

Reklamelinks er markeret med*

Brombærmuffins med hvid chokolade
5 fra 3 stemmer

Brombærmuffins med hvid chokolade

De her muffins er ultra nemme og så smager de himmelsk. Hvid chokolade og brombær – det er bare et godt match!
Antal: 12 stk

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 35 minutter

Ingredienser 

 • 200 g brombær
 • 100 g sukker
 • 125 g blødt smør
 • 3 æg
 • 200 g hvedemel
 • 1 tsk bagepulver
 • 2 tsk vaniljesukker
 • 100 g hvid chokolade

Tilberedelse

 • Skyld brombærrene grundigt og stil dem til siden.
 • Bland smør og sukker i en stor skål. Rør derefter æg i.
 • Si hvedemel, bagepulver og vaniljesukker og rør i.
 • Hak hvid chokolade og vend til sidst chokoladen og brombærrene i dejen.
 • Stop når brombærrene har fordelt sig ud i dejen. Du må endelig ikke ælte dejen for længe, da det er lækkert med nogle hele og halve brombær.
 • Fordel dejen i muffinforme. Ca 1 stor spsk pr muffin og bag den ved 200 grader (almindelig ovn) i ca 20 minutter eller til de bliver gyldne på toppen. Jeg bruger nogle smarte forme i silikone, som kan anbefales.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 3 stemmer
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments