24. oktober 2014

Æggemuffins med skinke

æggemuffins med skinke

Sådan laver du æggemuffins med skinke

Der er intet nyt eller særligt interessant over de her æggemuffins med skinke, men derfor smager de stadig godt 🙂 Jeg lavede dem en dag, hvor jeg kom sent hjem, og det eneste jeg kunne overskue var at kyle en masse ingredienser ned i en skål og røre rundt, uden at skulle hakke og snitte and what not. Det er en ret stort portion jeg har angivet, så hver lige opmærksom på det. Til gengæld kan de sagtens fryses ned eller bruges til madpakken.

Hvis I har fået lyst til madmuffins, så tjek også denne her opskrift på muffins med squash og kylling.

Iøvrigt så er jeg ved at lave et nyt initiativ her på bloggen, som I godt kan glæde jer til 😀

Æggemuffins med skinke 2

Æggemuffins med skinke

Hvis I har fået lyst til madmuffins, så tjek også denne her opskrift på muffins med squash og kylling.
5 fra 1 stemme
Antal: 15 stk
Forberedelse10 min
Tilberedelse20 min
I alt30 min

Ingredienser

  • 4 dl. optøede ærter
  • 1 pakke skinketern
  • 6 æg
  • 1 dåse majs
  • 250 g hytteost
  • 2 spsk loppefrøskaller
  • 1 spsk oregano
  • Salt & peber
  • Revet mozzarella til at drysse ovenpå

Tilberedelse

  • Pisk æggene i en stor skål og tilsæt oregano og salt og peber.
  • Tilsæt derefter alle de resterende ingredienser og rør rigtig godt rundt.
  • Fordel blandingen i små muffinforme og drys med lidt ost.
  • Bag ved 200 grader i ca. 20 min. Tror jeg, glemte at tage tid 😉
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments