22. marts 2018

Æg med avocadofyld

Æg med avocadofyld
Æg med avocadofyld
Æg med avocadofyld
Æg med avocadofyld

Æg og avocado. To ting man nærmest altid kan finde i mit køkken. Her har jeg kombineret de to herligheder i disse små æggehapsere, som vil gøre sig noget så fint på et påskefrokost bord eller bare på et normalt frokostbord – som tilbehør til nogle lækre salater eller ovenpå en rugbrødsmad. De er super sunde og rige på både protein og sunde fedtstoffer fra avocadoen og pinjekernerne.

Æg med avocadofyld: så gode du ikke gider dele dem med andre!

Jeg må indrømme, at de smagte så godt, så jeg snuppede en hver gang jeg åbnede køleskabet, lige indtil der lige pludselig ikke var flere… Ups! Så jeg nåede aldrig at dele dem med nogen 😉

Rødbedespirene kan man sagtens undvære og er egenligt mest bare for pyntens skyld, da de gør lidt det samme som karsen i forhold til smag. Men flot ser det ud med rødt konfetti, som naturen selv har skabt 🙂

Æg med avocadofyld

Æg med avocadofyld 1

Æg med avocadofyld

Denne opskrift på æg med avocadofyld er fantastisk lækker, nem at lave og super sund. De smager kanon godt!
5 fra 1 stemme
Antal: 12 stk
Forberedelse8 min
Tilberedelse5 min
I alt13 min

Ingredienser

  • 6 æg
  • Saften fra ½ lime
  • 2 små avocado
  • salt og peber
  • 25 g. pinjekerner
  • Karse
  • Rødbedespirer

Tilberedelse

  • Kog æggene til de er hårdkogte. Jeg gav mine 8 min.
  • Skyl dem under koldt vand til de er helt afkølede.
  • Halver og tag æggeblommerne ud
  • Imens æggene koger kan avocadofyldet laves. Avocado, lime, salt og peber og to æggeblommer moses med en gaffel. Smag til med salt og peber.
  • Put fyldet i æggene med en tsk.
  • Rist pinjekernerne og drys med pinjekerner, karse og rødbedespirer.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments